Podobno człowiek w hipnozie jest w stanie sobie wiele przypomnieć - powinieneś to rozważyć A tak na serio - https://support.craftapple.pl/kb/faq.php?id=7
@Dżazminola Zedytował swoją wypowiedź kilka minut po tym jak proponował support, czekałaś od Wczoraj o 22:56 do Dzisiaj o 11:52, aby ztyrać? Czy może nie wiesz, że na supporcie jest coś takiego jak FAQ i uznałaś, że skoro ma support w linku to zaleca się mu pisanie zgłoszenia?
@Jazminola Zgaduję, że nie kliknęłaś w link. Jest to odnośnik do bazy wiedzy, konkretniej do wyczerpującej odpowiedzi na jego pytanie. Link do bazy wiedzy ma po prostu w nazwie słowo support i domyślam się, że to Cię zmyliło.
@Ladavi @Tossing Faktycznie, tym razem to ja się pomyliłam. Pamiętam, że jest coś takiego jak FAQ. Po prostu nie klikałam w link, tylko zauważywszy ,,support" od razu zabrałam się za pisanie. Nie doczytałam koncówki linku. Mały błąd, każdemu się zdarza. Mam nadzieję, że Ty Ladavi zawsze będziesz taki nieomylny.
Jak Ci się hasło nie przypomni to stwórz nowe konto i zapisz hasło na karteczce i przyklej ją np. do podkładki pod myszkę.