Imię:Jakub Dokładny nick w grze:RedstoneJakub Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:2/3 godziny codziennie Data urodzenia:2006-08-01 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2016-03-03 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2016-11-13 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:tak raz Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapplerawie nic tylko wole łagodzic konflikty Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ duzo Pomocnikow i Adminow nie ma na servie o 18 W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyo prostu powiem im zeby sie nie kłocili ani obrazali bo kicka dostaną Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Opisz swoją osobę: Jestem zwyklym czlowiekiem co lubi czytac, grac,programowa. Lubię też muzykę elektorniczną i dance.Nie lubię ludzi co kłamią. Jestem miły , wyrozumiały i oczywiście cierpliwy.Zawsze chciałem zostać pomocnikiem lub moderatorem na tym serwerze. Określ swoją dyspozycyjność:jestem gotowy by pomóc zawsze gdy jestem na serwerze. Umotywowanie podania:Zawsze będę pomagać ,kiedy trzeba .
https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ Przeczytaj ostatni post. A najlepiej całość. REKRUTACJA ZAMKNIĘTA DO CZASU STARTU NOWEJ EDYCJI