MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika MyszolmisiuPL, 5 Sierpień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MyszolmisiuPL

MyszolmisiuPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Michał
    Dokładny nick w grze: MyszolmisiuPL
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 3 godziny, najchętniej na CraftApple - zdecydowanie.
    Data urodzenia: 12/02/2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: listopad/grudzień 2011, 1.0.0. Dwa lata temu zrobiłem sobie przerwę od Minecrafta, ponieważ praktycznie przez niego nie działał mi komputer (spaliła się płyta główna).
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: dwa tygodnie temu. Tak jak już mówiłem, dwa lata temu zrobiłem sobie przerwę i teraz, od tych dwóch tygodni gram w Minecrafta ponownie. Szukałem różnych fajnych serwerów, na mc.lista i znalazłem ten, więc wszedłem, i z miejsca mi się spodobał. :)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: może dwa razy kick za przekleństwa (w skrajnych przypadkach).
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Przedewszystkim nowe budowle. Jestem kreatywny i umiem budować wspaniałe budynki. Wystarczy spojrzeć na moją działkę, i zaznaczam, że to nie jest szczyt moich możliwości ;) .
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pilnuje porządku, przedewszystkim.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Tak, jak już wcześniej wspomniałem, ponieważ umiem nieźle budować i chciałbym pokazać swoje umiejętności poprzez "upublicznienie" budowli na spawnie, lobby etc., oraz chciałbym pilnować porządku podczas nieobecności administratorów.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku uprzedzę i przedstawię konsekwencje dalszego złego działania, którego dopuści się gracz, a potem zkickuję, jeżeli nadal nie dotrze do gracza, wtedy oddaję sprawę do administratorów i wlepiam tymczasowego bana.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że tak. Jeśli chodzi o relacje koleżeńskie, czy coś w tym stylu, nie nadaję się do tego, co mówię z ręką na sercu, ale jeśli chodzi o pracę, rozumiem współpracowników, oraz to, co mają do przedstawienia, co chcą zmienić.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Przedewszystkim jestem szczery. Potrafię powiedzieć coś, czego normalny człowiek nie byłby w stanie powiedzieć (oczywiście w określonych sytuacjach). Lubię budownictwo i muzykę. Ostatnio zdałem na I stopień do szkoły muzycznej na perkusję. Jestem miły. Moją wadą jest to, że nie traktuję wielu rzeczy poważnie. Bywa...
    Określ swoją dyspozycyjność: Hohoho... Dyspozycyjny jestem zawsze. Nie zdarzyło się jeszcze, żebym doświadczył konsekwencji przez swoją niedyspozycyjność. Mogę się stawić na serwerze w każdej chwili, nawet w środku nocy.
    Umotywowanie podania: namowy pewnych środowisk...

P.S. Wiem, że rekrutacja nie jest otwarta, ale jeśli będzie, to prosiłbym, aby uwzględniono moje podanie :)

Reklama
  2. Tossing

Tossing Użytkownik

Docenione treści:
    26
    • Optymista Optymista x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę