MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika [ZymDeQuad]

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika ZymDeQuadka, 12 Sierpień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZymDeQuadka

ZymDeQuadka Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Imię: Martyna
    :D
    Dokładny nick w grze: ZymDeQuad
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie w grze przebywam około 6-8, ale to też zależy od dnia. Najchętniej gram na serwerze CraftApple (i tu nie kłamie).
    Data urodzenia: 08.09.2006
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Można powiedzieć, że niedawno zaczęłam grać w MineCrafta, bo tak około rok. Na wersjach gram różnych głównie na 1.12 i 1.11.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Szczerze mówiąc CraftApple znam już z rok, ale dopiero teraz gram na nim regularnie.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zmienić na CraftApple to, żeby zrobić mechanizm, by nikt nie mógł przeklinać na serwerze. Ponieważ odkąd zaczęłam regularnie grać zauważyłam, że strasznie dużo osób przeklina i mi się to nie zbyt podoba.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma obowiązki rozwiązywać konflikty między graczami (jeśli sami tego nie załatwią), pilnowania czatu i pomagania nowym (i nie tylko) graczom. Pomocnik ma uprawnienia do: /kick nick <powód> i /mute nick <czas>
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem ze względu na mało panujący na serwerze ład (użytkownicy piszą co chcą i obrażają siebie nawzajem) Oczywiście nie chodzi mi o to, że aktualni pomocnicy i administratorzy nie dają sobie rady, tylko o to, że w momentach kiedy ich nie ma dużo osób robi co chce.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapytam się obydwu stron po kolei o co chodzi i spróbuję w jakiś sposób pomóc, ale to zależy jaki będzie problem między dwoma stronami.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam zawsze staram się podpierać na duchu osoby, którym smutno, albo już nie mają siły. Umiem pogodzić skłócony zespół. Zawsze umiem wysłuchać pomysł innej osoby.
    Opisz swoją osobę: Jestem Martyna jak już pewnie wiecie i mam 11 lat, mimo to jestem ogarnięta w ortografii i nie jestem taką dziewczyną jak inne co siedzą ciągle na instagramach itp. Moim hobby jest śpiewanie, youtube i minecraft i mieszkam w Gdańsku. Moją ulubioną porą roku jest lato. Bardzo lubię budować w MineCrafcie. Moim ulubionym zajęciem po za hobby to rysowanie robienie diy itp. Lubię gotować i eksperymentować w kuchni (i nie tylko! hihi) Dobrze się uczę i lubię opowiadać suchary.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji tak na prawde przez prawie cały dzień (to zależy od dnia!)
    Umotywowanie podania: Myślę, że byłabym dobrym pomocnikiem, ale ostateczny głos zostawiam reszcie.
    Pozdrawiam Ekipie CraftApple! :p

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Witaj Martyno!
    Zapewne nie doczytałaś tego ogromnego napisu w wątku ze wzorem.
    Przeczytaj sobie co tam jest i napisz podanie jak rekrutacje będzie otwarta.

Pozdrawiam i życzę udanego weekendu!

• Przyjazny Przyjazny x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę