Hey ^^ Chyba wiecie na czym polega zabawa... Start! Co byś zrobił, gdyby nie było papieru toaletowego?
Nic, bo robiłem siku. (Polodomirowane) Co byś zrobił, gdyby nie było wygodnych łóżek (na czym byś spał)
Poszedł do Three bo on sie zna na takich rzeczach Co byś zrobił gdy by na arenie pvp szło na ciebie 5 osób :?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......... nie wiem ale jeśli były by to nooby to bym ich pokonała może Co byś zrobił gdy by Minecrafta nie było ?
Nic,bo bym nie wiedział ,że takie coś jest hehe ,pogrywałbym w inną gierke . Co byś zrobił ,gdybyś nic nie mógł zrobić?
Jadł bym beton Co byś zrobił gdy kucyki pony zaproponowały ci uroczo różową podróż do krainy tenczy by jeść wate aż do bulu brzucha?
Moje życie nie będzie miało sensu życia ! co byś zrobił gdy by nie było telefonów, telewizorów, tabletów itp.?
Ooo i o to jest pytanie Pewno siedział bym teraz na dworze i grał w piłke ,albo bym czytał lekturkee (〒︿〒) Co byś zrobił gdyby kasianinja zamiast ninją była kosmitą? (Kasiakosmita) XxkasiakosmitaxX
Chciałbyś ;> prędzej XxkasiakosmitaxX bo na kasianinja mam bana xD. Ale na to pytanie nie odpowiem zostawiam je dla kogoś innego