Nick z gry: Nazilord24 Data otrzymania bana: 28-06-2016 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Pisemny powód bana to "spiskowanie", aczkolwiek mija się on z prawdą. Myślę, iż prawdziwym powodem bana jest moje zachowanie, głównie stosunek do paru osób z Administracji i ekipy, a także ujawnienie prawdziwego wieku jednego z byłych ViceAdministratorów. Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Myślę, że otrzymałem już wystarczającą karę za swoje zachowanie. W pełni rozumiem swoje błędy i myślę, że po takim czasie zasługuję na nową szansę. Chciałbym zacząć rozgrywkę od nowa. Przez ten czas sporo się we mnie zmieniło i myślę, że mogę już z powrotem dołączyć do społeczności CraftApple bez sprawiania problemów.
Nazilord24, kiedy dokładnie nastąpiła w Tobie ta "duża zmiana", dzięki której możesz "z powrotem dołączyć do społeczności CraftApple bez sprawiania problemów."?
Jak pewnie wiesz Three ludzie się zmieniają. Zmieniają się pod wpływem różnych sytuacji, przemyśleń lub innych osób. Nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie gdyż, nie prowadzę dziennika obejmującego zmian mojego charakteru czy też zachowania. Także dokładnie Ci tego nie powiem. Jednak żeby zaspokoić Twoją ciekawość, a przy tym Cię nie okłamać mogę powiedzieć, że nastąpiła ona podczas ostatnich 6 miesięcy.
Yhym. Pytałem, by ustalić czy ta zmiana nastąpiła już po tych wczorajszych wybrykach czy jeszcze przed nimi. Dzięki za rozjaśnienie sytuacji. Odezwij się w Nowej Edycji.