Witam! Chciałbym przedstawić pomysł na zrobienie pojedynków 1 vs 1. Otóż była by jakaś arena lub kilka, gdy chcemy z kimś się poklepać wpisujemy /duel <nick> <nazwa_kitu> np. /duel CreeperPL kox lub jakaś inna nazwa kitu. Nazwy kitów i ich ekwipunek: Kox - zbroja diamentowa ochrona 4 niezniszczalność 3, miecz ostrość 5, zaklęty ogień 2, 1 kox i 5 złotych jabłek, 7 befsztyków Alchemik - skórzana zbroja, 2 mikstury spowolnienia, 2 mikstury leczenia, 2 mikstury trucizny, 3 befsztyki (mikstury rzucane) Snajper - kolcza zbroja, łuk, 5 befsztyków, 64 strzały Amator - żelazna zbroja, żelazny miecz, 5 befsztyków, 2 złote jabłka Jeżeli chcemy z kimś pojedynek, musimy mieć pusty ekwipunek. Jedna zasada: zakaz chowania się. Myślę że się spodoba. Miłego dnia. @edit @Inevara oczywiście że chodzi o survival, 3 befsztyki bo więcej nie potrzeba. Co do chowania lepiej niż gracz nie akceptuje pojedynku niż miał by się chować.
Raz, że nie określiłeś, na jakim trybie miałoby takie coś być. Dwa, na skyblock i survival równie dobrze możesz sobie ogarnąć taką arenę na wyspie/działce. Trzy, befsztyki? Naprawdę? A Kotlety to co? Inevara is not amused. Cztery, "zakaz chowania". Mhm. Starczy arena, gdzie nie można się schować. Inaczej nikt nie będzie ci raczej pilnował, czy się ktoś chowa. Chciałbyś banować za chowanie się? Imo takie coś pasowałoby na skywars, walnąć dwuosobową mapę i już, bez tych dodatkowych udziwnień, już wystarczy, że tam ileś ich jest. Btw, twoje propozycje setów są niezbyt zbalansowane.
Hmm wydaje mi sie ze nie ma takie coś sensu na survival lepiej chyba zrobić osobny tryb PvP z tego co pamiętam jest taki tryb planowany na PRZYSZŁOŚĆ
Ja jestem za Moim zdaniem taki tryb by sie przydał. Dzięki Creeper za pomysł Myśle ,że Administracji też sie spodoba . Woreek :-