MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Zwiększenie populacji graczy na craftapple

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika twoj_sojjusznik, 21 Sierpień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. twoj_sojjusznik

Docenione treści:
    10
    Mam pomysł jak skutecznie zwiększyć populację graczy na CA! Trzeba wprowadzić system nagród za zaproszenie gracza. Kiedy np. ja zaproszę kumpla do gry i on pogra przez 10 godzin to ja dostanę nagrodę.
    Na innych serwerach możemy znaleźć taki system. Na serwerach tych gra ok. 500 graczy.
    twoj_sojjusznik

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

Może 500+? :D

• Zabawne Zabawne x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Inne serwery wprowadzają system poleceń, żeby zdobyć więcej graczy. Dlatego są serwerami masowymi. Nigdy nie zdarzyło mi się widzieć reklam tego serwera, a jednak sporo ludzi tu gra. Chcemy mieć tutaj dobrą, niekoniecznie ogromniastą społeczność, czy ogromniastą, mniej ogarniętą społeczność? System poleceń to wciskane na siłę bonusy, żeby na siłę ściągać jak najwięcej graczy, a to raczej nie o ilość chodzi, a o jakość. Jestem zdecydowanie przeciw jakimkolwiek tego typu systemom.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
  4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Szybko ten system zmieniłby się "W system nabijania nagród za multikonta" pomysł ciekawy, ale na serwerze non-premium raczej nie wypali.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  5. Dahaka

Dahaka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    A jak by ludzie mieli specjalne (coinsy) za dodawanie jeden dodany gracz to jeden taki i ludzie by zapraszali i dostawali by i jak by dodać takie itemy a najlepiej dużo tych itemów żeby mieli ale żeby nie było można kopiować ich i mieć na przykład 10 coinsów jakiś item ?

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #5 Dahaka, 21 Sierpień 2017
    Ostatnio modyfikowano: 21 Sierpień 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę