Cześć. Jestem Tu Nowy i chciałbym się trochę przedstawić mam na imię Andrzej i pewnie zapytacie czemu 1_kotełek_1 bo uwielbiam koty dobra do Rzeczy jestem tu nowy interesuje się informatyką i Uwielbiam Tryb Creative bo bardzo lubię Budować zwłaszcza z innymi ludźmi. Myśle że to tyle co powiem o sobie dzięki PS. Czytałem Regulamin
Witaj nowy graczu! Myślę że zostaniesz z nami na dłużej i serwer przypadnie ci do gustu PS. Przeczytaj jeszcze raz
Witaj, Serwer jest na wersję 1.11.2. Przeczytaj Regulamin 5 raz, może coś ominąłeś Do zobaczenia na Creative Zawsze do usług Heheszky
Zauważyłem Że Są Pomocnicy Można Mi Powiedzieć trochę O Rangach?? Np. Pomocnik Też Chciałbym być Pomocnikiem
Narazie rekrutacja jest zamknięta Jeżeli chcesz zostać Pomocnikiem musisz: - Być aktywny na forum i w grze, - Pomagać, - Być "ogarnięty", - Złożyć podanie na Pomocnika w dziale rekrutacja na Pomocnika. To takie najważniejsze rzeczy
Dziękuje Za Podanie Wszystkich Odpowiedzi Których Potrzebowałem Artykuł Uważam Za Zanknięty. Dzięki! CraftApple? Dla Mnie Super!
Boże Święty..., po co wy straszycie tych biednych "nowych" graczy regulaminem... Założę się, że połowa z was nie przeczytała go nawet całego..., już o ekipie to ja nie wspomnę...
Witam nowy graczu widzę że ci się serwer spodobał . Nie będę straszył regulaminem i chcę żebyś został na dłużej. Życzę ci żebyś dłużej posiedział w mc jak i na forum i dostał tego pomocnika. Pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------