elo all . Tu ja molag i dziś przychodze z propozycją dodania pluginu na komende /d No bo lepiej np.: zamienić się w psa niż być graczem ze skinem psa , no nie ? Po prostu byłoby fajnie dodać na creativa (tylko na niego) komęde do zmieniania się w zwięrzątka , i wcale to dużo pracy nie jest Pozdrawia was Molag_Bal PS Dla tych co nie wiedzą - komenda Disguse służy do zamiany w moba czyli np .: Będziesz sobie golemem albo czym tam chcesz ! Vote : TAK
CreeperPL , no a nie byłoby fajnie na jakieś RP być czyimś pieskiem DOSŁOWNIE ? Jest już troche serwerów z tym pluginem więc czemu nie ?
Na tak, ludzie robią sobie takie rzeczy na creative, że ktos jest czyimś psem xd, ale to moze byc ciekawe
Pomysł mi się podoba, ale nie chodzi mi głównie o plugin tylko o samą zamiane w moba tylko na trybie Creative, to mogłoby być ciekawe. Tymbardziej że dużo graczy bawi się teraz, że ktos jest czyimś psem, kotem czy innym zwierzęciem.
nawet nie głupi pomysł na działce mangle24 do której jestem dodany codziennie jakiś rp się odgrywa dlatego mi ten pomysł się podoba
Twoja propozycja jest bardzo fajna, lecz pomyślałeś o minusach? Chodzi mi o to, iż ten Plugin może być zbagowany i może jeszcze bardziej lagować nasz serwer. Pomyśl jeszcze, że tryb Ocv jest w wielu stopniach sam z siebie bugnięty, więc czy nie lepiej już nie obciążać serwera. A nawet jakby mieli wprowadzić ten plugin i tak będzie dotyczył jakieś rangi "Kupnej", więc żeby się przemienić będzie trzeba to kupić. (Pewnie się posypią głupki) -Pozdrawiam Skyraf
1. Ten wątek został odkopany już drugi raz. Gratulacje 2. @Skyraf popatrz na datę rozpoczęcia wątku. Było to pół lata temu.