MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika [ZymDeQuad]

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ZymDeQuadka, 27 Sierpień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZymDeQuadka

ZymDeQuadka Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Imię: Martyna

Dokładny nick w grze: ZymDeQuad

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie w grze przebywam około 6-8, ale to też zależy od dnia. Najchętniej gram na serwerze CraftApple (i tu nie kłamie).

Data urodzenia: 08.09.2006

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Można powiedzieć, że niedawno zaczęłam grać w MineCrafta, bo tak około rok. Na wersjach gram różnych głównie na 1.12 i 1.11.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Szczerze mówiąc CraftApple znam już z rok, ale dopiero teraz gram na nim regularnie.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zmienić na CraftApple to, żeby zrobić mechanizm, by nikt nie mógł przeklinać na serwerze. Ponieważ odkąd zaczęłam regularnie grać zauważyłam, że strasznie dużo osób przeklina i mi się to nie zbyt podoba.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma obowiązki rozwiązywać konflikty między graczami (jeśli sami tego nie załatwią), pilnowania czatu i pomagania nowym (i nie tylko) graczom. Pomocnik ma uprawnienia do: /kick nick <powód> i /mute nick <czas>

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem ze względu na mało panujący na serwerze ład (użytkownicy piszą co chcą i obrażają siebie nawzajem) Oczywiście nie chodzi mi o to, że aktualni pomocnicy i administratorzy nie dają sobie rady, tylko o to, że w momentach kiedy ich nie ma dużo osób robi co chce.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapytam się obydwu stron po kolei o co chodzi i spróbuję w jakiś sposób pomóc, ale to zależy jaki będzie problem między dwoma stronami.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam zawsze staram się podpierać na duchu osoby, którym smutno, albo już nie mają siły. Umiem pogodzić skłócony zespół. Zawsze umiem wysłuchać pomysł innej osoby.

Opisz swoją osobę: Jestem Martyna jak już pewnie wiecie i mam 11 lat, mimo to jestem ogarnięta w ortografii i nie jestem taką dziewczyną jak inne co siedzą ciągle na instagramach itp. Moim hobby jest śpiewanie, youtube i minecraft i mieszkam w Gdańsku. Moją ulubioną porą roku jest lato. Bardzo lubię budować w MineCrafcie. Moim ulubionym zajęciem po za hobby to rysowanie robienie diy itp. Lubię gotować i eksperymentować w kuchni (i nie tylko! hihi) Dobrze się uczę i lubię opowiadać suchary.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji tak na prawde przez prawie cały dzień (to zależy od dnia!)

Umotywowanie podania: Myślę, że byłabym dobrym pomocnikiem, ale ostateczny głos zostawiam reszcie.

Pozdrawiam Ekipie CraftApple! :p

• Lubię To Lubię To x 2
    • Burak Burak x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. HanaMontana123

HanaMontana123 Użytkownik

Docenione treści:
    4
    • Nabijanie postów.
    Za rekrutacjom
    Pienknie napisane martynko :)

• Burak Burak x 4
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  3. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Jestem na nie

Twoja kandydatura jest przekreśla za 3 pytanie
    W pytaniu na jaki serwerze grasz chodzi o np sv czy cv.
    Serio w wieku 11 lat chcesz startować na pomocnika? Pamiętaj, że z dostaniem tej rangi kończy się zabawa a zaczyna praca

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  4. Narvain123

Narvain123 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    • Nabijanie postów.
    Chciałbym przejść rekrutacje

5. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Chodziło tu o tryb, na przykład Survival, Creative.

Miałaś podać wersję na której zaczęłaś swoją grę, nie tą, na której obecnie grasz.

Jest już cenzura. Niestety nie mamy wpływu na to, że niektórzy gracze ją omijają.

Pomocnik ma trochę więcej obowiązków. Przynajmniej wypisałaś te najważniejsze + własnymi słowami. ;)

Muszę przyznać, że tutaj poległaś. O ile reszta Podania mi się podobała, ten punkt jest napisany trochę na odwal.

Podanie na pierwszy rzut oka jest ładne. Dopiero po głębszym przyjrzeniu się widać kilka rzeczy wymagających poprawy. Powiem szczerze, że na początku nie doczytawszy Twojego roku urodzenia, zdziwiłam się, że takie Podanie napisała 11-latka. Masz długi staż na serwerze, ale niestety ostatnimi czasy Cię na nim nie widuję. Tak samo zresztą z pomaganiem. Uważam, że powinnaś jeszcze trochę pograć, poudzielać się na chat i poprawić swoją aktywność na forum, a kiedy będziesz już gotowa, dopiero napisać następne Podanie.
    Niestety na dzień dzisiejszy mój głos to nie.
    Powodzenia następnym razem. :)

@Narvain123 To napisz Podanie i nie nabijaj już postów.

#5 Jazminola, 27 Sierpień 2017
    Ostatnio modyfikowano: 27 Sierpień 2017
  6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Wybacz, ale napisałaś Podanie w czasie gdy rekrutacja była zamknięta, a to oznacza, że nie zapoznałaś się ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę