1.Nick Z Gry: CreepuGaming 2.Data otrzymania bana: Uhh nie pamiętam juz, jakos tak W czerwcu około pierwszego drugiego (Nie pamiętam dokładnej daty) 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Dostałem bana za nazizm i za nie tolerancje wobec gejów 4. Nowa edycja się juz rozpoczeła a ja bana dostałem juz pare miesiecy temu i sądze że przez ten czas sie zmieniłem na troche lepsze i zasługuje na tego ub. Ughh już widze te fale hejtów. Gdy dostałem bana nie byłem świadom tego że za pare miesięcy będe tego żałował i teraz chce (wiem że przeprosiny tego nie zmienią) z góry przeprosić Vezmoxa i bodajże Rapstaka za moją nie tolerancje do gejów, jest mi przykro że sie tak zachowałem. Naprawde pragne dostac tego ub i myśle ze mam szanse odzyskac tego Vipa i moje stare dobre konto. I przepraszam również za nazizm o którym nie wiem czy wspominałem. (Pragne także dodać że naprawde się zmieniłem i prosze o nie wstawianie skreenow z przeszlosci bo są dla mnie upokorzające)
Niby tak bardzo ci zależy, a nawet nie chciało ci się sprawdzić daty bana, żeby prośba była w pełni zgodna ze wzorem, szczególnie że z nową stroną główną weszło ułatwienie w postaci okienka wyszukiwania. (link) Zalinkowany screen wskazuje też na recydywę. Czyli jeden ban to było dla ciebie za mało. 4 miesiące mają zdziałać więcej niż seria banów? Zrozumiałbym, gdyby chodziło o jednego bana, ale natarczywość, przez którą dostaje się bana z dodatkowym powodem "recydywa" to inna sprawa. Wiem, że to ode mnie nie zależy, ale jestem przeciw, prośba ogólnie jak dla mnie wygląda na napisaną "na odwal się".
Jakbyś dostał bana z powodem Reklama lub Cheaty, to jeszcze mógłbym to przemyśleć. Dostałeś go jednak za propagowanie nazizmu i nietolerancję. Jest to poważniejsze przewinienie, więc rozpatrywanie Twojej prośby musi być surowsze. Za mało czasu minęło, żebyś przemyślał swoje zachowanie. Prośba odrzucona.