MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Koniec Chwilowej Nieobecności i moje wakacje ; P

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika ColdGreenEyez, 29 Sierpień 2017.

1. ColdGreenEyez

ColdGreenEyez Jem Ile Chce! Schudnę Na Polskiej Emeryturze.

Docenione treści:
    27
    Witam bardzo serdecznie, i już na wstępie chciała bym prosić o wybaczenie mi tej chwilowej nieobecności początkowo spowodowanej wakacjami, ale ostatecznie była również spowodowana zmianą operatora sieci.

Dodatkowo chciała bym się jakoś podzielić swoimi doświadczeniami z wakacji / jak je spędziłam i czy było fajnie.

Wakacje -

Otóż wakacje spędziłam u cioci w Irlandii, w centrum Dublinu.
    Byłam na wybrzeżu, zwiedzałam zamek "Dublin Castle", i również byłam na jednym ze stadionów.
    Ale za najbardziej wyjątkową wycieczkę jednak uważam - zwiedzanie latarni morskiej i cało - dniowe zwiedzanie browaru Guiness'a [nie potrafię tego napisać].
    Swoje Wakacje uważam za udane, jednak przejdę teraz do drugiej rzeczy, która spowodowała moją nieobecność.

Zmiana Operatora Sieci -

Przez pewien czas borykałam się z problemem tego, że co chwila była awaria sieci czy inne irytujące wydarzenie, dlatego również zostałam zmuszona do zmiany operatora, jednak teraz myślę że problem został rozwiązany ;)

------------------------
    Z góry dziękuje za poświęcony czas na czytanie wątku.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268
    Witaj :)
    I życze miłej gry
    Worek:)

3. Dahaka

Dahaka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    To siemka ponownie graj jak ile chcesz pogadaj z przyjaciółmi przyjaciółkami na mc.
    I życzę ci najlepszej gry
    Dahaka
    Pozdrawiam :D

Poleć tę stronę