patrixxxxx 19-02-2017 Otrzymałem bana za reklame ponieważ spytałem się kolegi czy gra na takim servie , weszłem na CraftApple na innym końcie i tak dostałem bana na zawsze. Chciał bym dostać UB ponieważ CraftApple to najlepszy serv na jakim grałem i chciał bym dalej na nim grać. Jeżeli otrzymam UB będe bardzo szczęśliwy i juz nigdy czegoś takiego nie zrobie.[/size]
Więc dostaniesz albo dostałeś unbana. Więc zgłaszam tą sprawę do zamknięcia Dahaka Pozdrawiam -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To trzeba powiadomić żeby skończyli sprawę co nie . Ja tutaj nie jestem długo na forum więc nie wiem kiedy sprawa się wystartowała się nie czepiaj typie Dahaka Pozdrawiam ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------