MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

UB xValkar2001

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika xvalkar2001, 2 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xvalkar2001

xvalkar2001 Użytkownik

Docenione treści:
    9
    1. Nick z gry: xValkar2001
    2. Data otrzymania bana: 26 listopada 2016
    3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Oddanie konta innemu użytkownikowi, Reg 10.4
    4. Dlaczego miałbyś dostać UB ? : Obecnie mija 280 dni, co stanowi 9 miesięcy i 6 dni od otrzymania kary, bardzo żałuję, że przed czynem nie zapoznałem się z regulaminem, faktem jest, że dopuściłem się wykroczenia nie umyślnie, ale nie usprawiedliwia mnie to gdyż wraz z rejestracją konta na CraftApple zaakceptowałem przystosowanie się do obowiązującego regulaminu. To, co zrobiłem jest głupotą, a ,,ludzka głupota jest jedyną rzeczą oddającą ideę nieskończoności'' . Dziś wiem, że popełniłem błąd, diametralny błąd, którego nigdy nie odważę się powtórzyć, mam nauczkę co znaczy lekceważenie zasad. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie prośby przez administrację, bardzo mi zależy na odzyskaniu konta, na którym spędzałem mnóstwo czasu ciesząc się rozgrywką na jednym z moich ulubionych serwerów minecraft.

• Optymista Optymista x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Myślę, że warto dać Ci szansę. Wierzę, że nie zawiedziesz mojego zaufania.
    Baw się dobrze na CraftApple.
    Lecz pamiętaj, że jako osoba wcześniej karana będziesz obserwowany bardziej niż pozostali Gracze.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę