MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycja /afk

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika ChoKo_LovePeachy, 3 Wrzesień 2017.

?

Podoba Ci się mój pomysł?

1. Tak

2. Nie

Results are only viewable after voting.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ChoKo_LovePeachy

ChoKo_LovePeachy Użytkownik

Docenione treści:
    7
    Witam, moją propozycją jest to, aby administracja afk (/afk) pojawiała się na 'tab' pod kolorem fioletowym, a nie białym. Dlaczego tak? Odpowiedź jest prosta, załóżmy, że weszła na serwer osoba 'a' i akurat weszła osoba 'b' która zareklamowała jakiś serwer, i osoba 'a' odruchowo patrzy na 'tab' lub na /adm i widzi admina, który akurat wyszedł z psem, lub poszedł do łazienki. No i co zrobi osoba 'a', będzie spamić ''admin! admin!'' lub 'reklama!', a potem spór o to, bo ktoś się śmiał z braku reakcji administracji, bo nie wiedział, że jest afk.

Osoby na 'Nie' proszę o uzasadnienie swojej decyzji, nie przyjmuję wyjaśnienia uzasadnienia są dla słabych

EDIT: Ostatnio zdążyło mi się zauważyć, iż spora ilość osób nie ogarnia kiedy jest admin i kto jest adminem, nie znają komend typu /who, /nick

Zatem warto wybrać właśnie moją opcję :D

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    #1 ChoKo_LovePeachy, 3 Wrzesień 2017
    Ostatnio modyfikowano: 4 Wrzesień 2017
    Reklama
  2. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    ja tam się zgadzam XD

3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Przecież na /who lub /list koło nicku V/Admina jest napisane czy jest AFK...
    Zwłaszcza ktoś powinien zgłosić osobę na forum, która reklamuje jeśli nie ma nikogo z E&A.

Na nie.

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
  4. _Bombastic

_Bombastic Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Powiem szczerze że są osoby na serwie które jedyne co ogarniają to klikanie Tab a z komend to spawn home i warp arena i sklep niektórzy nie wiedzą że w ogóle istnieje komenda list jak dla mnie spoko pomysł żeby tym mniej ogarniającym graczom dać tak zwaną szansę.

5. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Od zgłaszania naruszeń regulaminu nie jest chat gry i płacze do Administracji, tylko forum i dział skarg. Polecam poczytać regulamin i wszystko, co wyskakuje po wpisaniu komendy /pomoc, bo widzę, że jakieś urojone komendy tu wymieniasz.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę