Imię: Filip Dokładny nick w grze: xFilipeX Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: survival , godz. Ostatnio miałem przerwę ale już wróciłem Data urodzenia: 22.07.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012 1.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 3 miesiące temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: raz chciałem dostać bana przed edycją więc zainstalowałem huzuni pokazałem swiezemu , zbanował mnie a ja je odinstalowałem Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: nie posiadam Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciałbym aby /warp arena była na spawnie a nie tylko pod komendą wtedy mi się zdaje, że było lepiej Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: -pomagać vice/adminowi -ogarniać czat -zgłaszać bugi i glitche do vice/admina/właściciela -pomoc moderatorowi w ogarnianiu graczy /mute {nick} {czas} /kick {nick} {powód} Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: uważam iż mogę zostać pomocnikiem posłuchałem się innych, wbijałem na ts'a, poczekałem 3 miesiące przy okazji zapoznają się z zasadami serwera W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: 1 i 2 strona przedstawia powód nieporozumienia, wtedy nawołuje do porządku obie strony, jak nie zadziała daje kicka i przekazuje moderatorowi/vice/administratorowi oby miał te osoby na oku. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: posiadam cierpliwość, jak i umiejętność współpracy z ludzmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam 12 lat i jak na ten wiek jestem dość ogarnięty. Chodzę na zajęcia społecznościowe przez co nauczyłem się jak być otwartym na innych. Jestem arahnofobikiem ( boję się pająków) mam też klaustrofobie (boję się ciasnych miejsc). Mam dobre poczucie humoru przez co każdą cichą sytuacje, bujam żartem i śmiechami Chodzę do 6 klasy i mieści mi się czas na wszystko. Nie lubię wstawać . Lubię się spóźniać. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: tryb multiplayer, bo mogę pograćz innymi kolegami z netu Określ swoją dyspozycyjność: skype xFilipeX | HellCase.com Facebook : Filip Grzymała ( ale prosiłbym o nie zapraszanie mnie do znajomych ! ) ts3 : 4 godz dziennie Umotywowanie podania: uważam że nadaje się do ekipy : ) mam nadzieje nie otrzymać hejtu typu ( za młody!, orto raku!)
-Podanie niezbyt estetyczne. -Miały być rozbudowane zdania. -Zerowa aktywność na forum. -Miałeś poczekać 3 miesiące, ale przy tym grając na serwerze i być na forum, a nie widziałem cię ani na forum ani na serwerze c: -Byłeś karany. Jestem na NIE. Pozdrawiam Ciapsoon! c:
Witaj, A co robią te komendy? Ale się rozpisałeś, 1 zdanie *klask klask* Wystarczy, że ty je masz na oku. A kiedy jesteś na serwerze? Za mało, nie przekonałeś mnie. - Nie udzielasz się na forum, - Interpunkcja, - Staż na serwerze, - Miałeś bana, / Ortografia, / Wiek, + Staż w MC. Jestem na NIE. Pograj na CA kolejny miesiąc, wpadnij na ts, pomagaj, udzielaj się na forum. Pozdrawiam.
Właściwie to nie muszę się wysilać, SnowS wszystko uwzględniła I Jak Pewnie przeczuwasz jestem na: NIE Ale Popracuj nad tym wszystkim a może będzie lepiej, Za Rok? Może dwa? Nie wiadomo ~Ghościk<3
Wybacz, ale umyślne złamanie Regulaminu skutkuje brakiem możliwości na dołączenie w nasze szeregi. Kandydatura odrzucona permanentnie.