MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

PODANIE NA POMOCNIKA

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika KanitoTV, 9 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KanitoTV

KanitoTV Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Grzegorz

Dokładny nick w grze: KanitoTV

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival, 4/5/6/3 godziny dziennie

Data urodzenia: Marzec 28 2005

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gdy miałem z 9 lat to zacząłem się bawić w redstone :p

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015/2016

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, dostałem bana za multikonta jeśli
    dobrze pamiętam, bo miałem 3/2 konta i jak miałem gaga na innym to wchodziłem i pisałem na innym.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Posiadałem, przed banem w poprzedniej edycji

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym patrywać się w czat, żeby ludzie też nie mieli brzydkich skinów, nicku itp. Po prostu być pomocnikiem który patrzy kto słucha regulaminu

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik musi słuchać regulaminu i szukać osób, co go nie stosują, uprawnienia ma takie: może dawać gagi, kicki no rzeczy które są potrzebne do szukania ludzi którzy nie stosują regulaminu.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym być pomocnikiem, ponieważ dużo ludzi robi coś złego na serwerze Survival ( Craftapple ) nawet ja sam czasem coś zrobię xd ale ty się zmieni gdyż jak bym wiedział, że muszę się go stosować, to bym się zmienił wydaje mi się na lepsze ;o

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Np. napisałbym, żeby się uspokoili jeśli to nie zadziała to kick netykieta, lub ogarnij się.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak ! I tu bardzo duże ;p mam grupe na steam z 3k ludźmi i 10k itp. Znam co lubią ;) Jestem adminem na serwerze csgo ( mogę podać strone jeśli admini poproszą )

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Grzegorz lubię grać w piłkę lub w jakąś fajną gierke gdzie można utrzymywać dobry kontakt. Czasem mogę się zdenerwować, ale bardziej wole być łagodny , a nie surowy ;p. W ortografii raczej pomyłek nie będzie, ponieważ chodzę nawet na konkursy, więc wydaje mi się spoko . Lubię być lepszy ( na randze ) , żeby ludzie zauważyli itp. Dlatego zgłaszam też się na pomocnika. Myślę, że mógłbym coś dobrego zadziałać.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Społeczność, dużo ludzi może się nie zgodzić ale są fajne osoby i niektórych mam numer telefonu i poznałem ich w rzeczywistości.

Określ swoją dyspozycyjność: Jak mam wolny czas zawsze wchodzę do komputera pograć sobie. W każdej okazji jestem w kontakcie ;p Oprócz jak jestem w szkole.

Umotywowanie podania: Zrozumiałbym się z graczami myślę nieźle, i chciałbym pokazać dobrą stronę mnie ;D

Reklama
  2. Emster

Emster Użytkownik

Docenione treści:
    26
    miałeś napisać datę rozpoczęcia gry w minecraft a nie 9 lat temu bawiłem się redstone ;/

poczytaj regulamin ;/. 6. Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin.

a jak napisałeś zostałeś banowany czyli musiałeś złamać regulamin ;p

ty też byś zaczął ;/

poczytaj troche : https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/

no to żeś dowalił

MC i CS to 2 inne gry chłopie

dobra więcej nie będę dodawał bo nie mam po co się rozpisywać

Jestem na NIE

Powodzenia za miesiąc

3. KanitoTV

KanitoTV Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pomyliłem się, jak miałem 9 lat xd, a po za tym nie rozumiesz czegoś, tam pisało, że czy posiadasz współprace z ludźmi.
    Każdy człowiek jest inny, lecz można się z nim dogadać.
    Ty trochę nie zrozumiałeś jak czytałeś, ale nie będę się narzucał. Bo zrobiłeś spore byki :D

4. ChoKo_LovePeachy

ChoKo_LovePeachy Użytkownik

Docenione treści:
    7
    "Cenzura dostane tego Cenzuranego admina Cenzura"
    "Dobra Cenzura i tak nie dostane"

Myślę, że to wystarczy.

5. Emster

Emster Użytkownik

Docenione treści:
    26
    byki nie mają tutaj nic do dodania ;/

nie nadajesz się chłopie ;/

banowany użytkownik nie może zostać pomocnikiem jeśli nie dostał odpuszczenia podpunktu a ty na swoim podaniu nie napisałeś że chcesz aby administracja ci go odpuściła

więc lepiej zastanów się zanim napiszesz podanie

6. KanitoTV

KanitoTV Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmm , czyżby? Ktoś napisał podanie miał bana i dostał dużo na tak.
    Spoko okej nie patrze już na twoje pomyłki

7. Emster

Emster Użytkownik

Docenione treści:
    26
    KanitoTV bo napisali odpuszczenie podpunktu

pomyśl trochę zanim napiszesz coś bez sensu

więc pomyłką jest regulamin ? nie sądzę

Reklama
  8. L1w0

L1w0 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    • Nabijanie postów.
    Jestem na Nie :cool::oops:

9. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Wybacz, ale nie przyjmiemy w nasze szeregi osoby, która umyślnie łamała przyjęte przez nas zasady spisane w Regulaminie.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę