Imię: Wiktoria Dokładny nick w grze: Wiki2007 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: przebywam 2 godziny. Najchętniej gram na serwerze mc.craftapple.pl. Data urodzenia: 2007 7 kwietnia Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Moim zdaniem gram od 2014 od wersji 1.7.2. tak myśle. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: za przekleństwa ale to było dawno. jus nie przeklinam. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: kickowanie i banowanie i pilnuje chatu i pomaga. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: bo lubie pomagac grupie mc.craftapple.pl i innym graczom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: dam im kicka zeby przestali a jak to cos nie da to zbanuje ale to bedzie maly ban. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem dziewczyną która lubi piłke nożną i lubi pomagać graczom. Nagrywam na YT same gry i często minecraft i jestem dobrą dziewczyną do innych i lubie tryby Creative, MegaDrop, Gildie. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Wszystko Określ swoją dyspozycyjność: Nie wiem co to sorka Umotywowanie podania: nie wiem co to, sorka
No więc... zacznę od pozytywnych stron, których niestety nie ma za dużo + Czas grania na serwie I to chyba tyle... Negatywne strony : - Nigdy cię nie widziałem na serwie, pierwszy raz widzę twój nick. - Nie widziałem jak pomagasz - Pozwolę sobie zacytować... Pozostawmy to na chwilę obecną bez komentarza - Podanie krótkie, nieestetyczne, nie postarałaś się Jest jeszcze więcej tych stron negatywnych, ale wymieniłem według mnie te najważniejsze, według mnie na tą rangę się nie nadajesz. Jestem na NIE
Wybacz, ale od kandydata na stanowisko Pomocnika, wymagamy umiejętności czytania ze zrozumieniem. Kandydatura odrzucona.