Wyobraźcie sobie wielki czerwony guzik, który aż prosi się o jego naciśnięcie, ale.. Zabawa polega na tym, że przedstawiamy konsekwencje wciśnięcia guzika, a osoba poniżej podejmuje decyzję [wciskam/nie wciskam] i podaje kolejne skutki jego wciśnięcia. Przykład: SnowSGirlFun: Zostajesz milionerem, ale MineCraft przestaje istnieć. RoyalSteve: Wciskam. Masz upragnioną rangę Pomocnik, ale nigdy nie możesz dostać awansu. _ZuzkaBBlue_: Nie wciskam. <I kolejne konsekwencje> Na tym mniej więcej polega zabawa. No to co? Zaczynamy! Dostajesz rangę Premium na serwerze, ale do końca swojej gry nie możesz robić multikont.
No nie wiem Hmmm, może jak wciśniesz guzik to zostaniesz najsławniejszą osobą na serwerze, ale w rzeczywistości będziesz bardzo biedny. (nie miałem pomysłu sorry )
Nie wciskam. Znowu, bo nikt nie odpowiedział: Dostajesz rangę Admin na CA, ale masz dostęp tylko do komend Pomocnika.
Wciskam, ale potem żałuję że go wcisnęłam... Dostajesz 1 000 000 dolarów, ale 900 000 musisz przeznaczyć na szpital i szkoły w całej Polsce.
Wciskam. Skoro mnie sierściuch nie lubi przerobię go na kaszankę. Dostajesz dożywotni zapas kebsa ale wypadają ci zęby.
Nie mam pewności, czy to cokolwiek by zmieniło, ale wciskam. Hue. Możesz zlikwidować dowolne 3 państwa z mapy świata, ale na tyłku wyrasta ci oko i czujesz tamtędy zapachy.
YYYYYY! Wciskam ! Jesteś taki biedny że jesz ser z pleśnią, pijesz stare wino i masz telefon bez klawiatury.
No wiesz nic by to nie zmieniło bo mam skilla w PvP i buduje brzydkie domki XD Dobra wcisne Budujesz niesamowite rzeczy, ale nie masz telewizora