MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Koloczyk, 13 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Koloczyk

Koloczyk Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Kamil
    Dokładny nick w grze: Ziiommmeek
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: zazwyczaj 2-2,5 h dziennie
    Data urodzenia: 07.07.2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: zaczynałem w wersji 1.6 ,gram mniej więcej 2,5-3 lata
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: około 1,5-2 lata
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nie byłem
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niestety nie, ale bardzo chciałbym :)
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciałbym zapobiegać spamieniu na chacie, toksyczności graczy
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: niestety nie wiem, ale jestem chętny do zapoznania się z nimi
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: ponieważ spotykam często "zaśmiecony czat" a chiałbym żeby był przejrzysty, drugi powód to spotykanie często ludzi z killaurą (nie toleruje cziterów)
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę obiektywny ale też trzymał się logiki przy ocenie sytuacji.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jak najbardziej
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:Jestem nadzwyczaj obiektywny. Potrafię rozwiązać niemalże każdy problem. Jestem bardzo spokojny jak i przyjazny w stosunku do nieznajomych mi osób.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej uwielbiam mechanizmy
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny, ale tylko po godzinie 15:30 do wieczora :)

Reklama
  2. Ciapsoon

Ciapsoon Użytkownik

Docenione treści:
    11
    -Podanie nie estetyczne, wszystko się zlewa.
    -Miało być 5 ROZBUDOWANYCH zdań, a nie coś co można zawrzeć w jednym zdaniu.
    -Zerowa aktywność na forum.
    -Nie wiadomo na którym serwerze grasz.
    -Jak spotykasz cziterów to ich nagraj i wstaw na forum c: I tylko dlatego chcesz być pomocnikiem?
    -Było pytanie co chcesz zmienić na serwerze, a nie czemu chcesz zapobiegać.
    -Jeżeli nie znasz uprawnień i obowiązków pomocnika to wyklucza cię to całkowicie c: I polecam zajrzeć na https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/
    Jestem na wielkie NIE.

Pozdrawiam Ciapsoon! c:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę