Witajcie! Na imię mi Mateusz, od dwudziestu dwóch lat oddycham i żyję tym, co daje nam planeta Ziemia. Jestem absolwentem technikum mechatronicznego, obecnie trudzę się na stanowisku elektromontera, zajmując się niskimi prądami i systemami zabezpieczeń. Jak każdy człowiek, mam swoje wady i zalety, poczynając od tej dobrej strony to jestem osobą przyjazną, sympatyczną, miłą, towarzyską oraz optymistycznie nastawioną do świata. W przypadku wad to nieraz napiszę coś niezrozumiałego, nielogicznego gdzie odbiorca tego nie zrozumie, ordynarny i wścibski, gdy ktoś wejdzie mi za skórę, uczulony na powszechną głupotę. Na CraftApple sercem i duszą jestem przywiązany z trybem Survivalu, gdzie można spotkać mnie pod nickiem Conley95. Niespełna dwa lata temu również gościłem na tym serwerze przez okres paru miesięcy pod tą nazwą, lecz fakt faktem przez te dwa lata dużo się zmieniło na lepsze. Pozdrawiam wszystkich użytkowników CraftApple!
Witaj w naszej społeczności. Powiedz mi proszę: Skąd pomysł na nick? Jak dowiedziałeś się o craftapple?
Pomysł na mój nick jest "kopią" nazwiska tegoż koszykarza, który jest jednym z moich ulubionych. O CraftApple dowiedziałem się dokładnie w listopadzie 2015 roku, zupełnie przypadkowo z nutką ciekawości przeszukując serwery Minecraft, zaintrygował mnie tryb Survival i tak pozostałem przez pewien czas, rozporządziłem przerwę, zaś teraz wróciłem do Was ponownie - czas pokaże, na jak długo.
Witaj na CA Jeśli jeszcze nie czytałeś Regulaminu, to się z nim lepiej zapoznaj żebyś czegoś nje nabroił Do zobaczenia w grze ^^