Witam. Przyszedł niestety ten dzień w którym odchodzę z kręgu Ekipy&Administracji oraz z serwera, jest to spowodowane sprawami osobistymi(trochę pozmieniało mi się w życiu) i małą ilością czasu na gry. Dziękuje wszystkim za wspólną grę oraz za miło spędzony czas, na pewno o Was nie zapomne Możliwe że będę wchodził na serwer raz na jakiś czas ale nie jest to pewne. Nie będę tu wszystkich wymieniał i za co komu dziękuje żeby nie okazało się że kogoś nie wymieniłem albo coś, więc wybaczcie mi to Nie lubie pożegnań więc nie będę się aż tak tu rozpisywał, trzymajcie się wszyscy bardzo mocno i jesteście super fajnymi ludźmi Do zobaczenia kiedyś tam na serwerze
Raz jeszcze dzięki za kawał dobrej roboty, którą wykonałeś na CraftApple przez ten rok odkąd dołączyłeś do Ekipy. Trzymaj się i pamiętaj, że jakbyś potrzebował czwartego do "Zombiaków" to wal jak w dym
Kolejna świetna osoba odchodzi z Ekipy. Dzięki za te wspólnie spędzone dni na ts'ie i na serwerze Trzymaj się tam
Dzięki za grę ̶Ś̶w̶i̶e̶ż̶y̶ Oldie, za rozmowy na TS i późne wieczory w grze. Bardzo miło było Cię poznać, mam nadzieję, że kontakt będzie utrzymany. Powodzenia w nowej pracy i ogólnie w życiu Trzymaj się
Smutno mi, że odchodzisz. Kiedy miałem okazję cie złapać i z tobą pogadać to wspominałem te rozmowy jako miłe rozmowy. Ciekawe czy pamiętasz jak budowaliśmy (to znaczy ty budowałeś ja afczyłem) portale na OpenCreative?
Dzięki Swiezaczek/OldNightmare za wszystko. Żałuję, że tak pracowita i należycie wykonująca swoje obowiązki osoba, odchodzi. Trzymaj się, powodzenia w życiu. Mam nadzieję, że będziesz nas odwiedzał
Niestety, nie mieliśmy się okazji poznać więc nie mogę ocenić jak pracowałeś, lecz spoglądając na posty innych osób mogę ocenić, że pracowałeś rzetelnie, prawidłowo wykonywałeś swoje powierzone obowiązki. Utrata osoby z ekipy CraftApple przeważnie boli, z mojej strony jedynie co Ci mogę życzyć to powodzenia i szczęścia w życiu, spełnienia swych marzeń!
Żegnaj Patryku byłeś moim wspaniałym przyjacielem trochę szkoda że odchodzisz :/ Trzymaj się tam, powodzenia w życiu. PS:I tak wisisz mi te ryby które mi kradłeś ;-;