Imię: Nazywam się Nikodem Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to: xNovaSky Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na serwerze OpenCreative lub na Survival (najbardziej na OpenCreative), a gram na serwerze gdzieś tak około od 4 do 6 godzin dziennie, niestety zdarza sie czasami tak że mnie wogóle nie ma przeważnie jestem. Data urodzenia: Urodziłem się 2005 dziewiątego Marca Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Ojjj, zacząłem grać na wersji: 1.6.1. Ale najpierw grałem na konsoli w roku 2011. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grać na craftapple zacząłem od 2015? Chyba tak. Ale kiedyś miałem inne nicki. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Niestety byłem, reklamowałem serwer mojego kolegi HamsterxDD, i tak nikogo tam nie było. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niestety nie ze względu że nie ma Premium na zawsze. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno chciałbym aby ranga premium na zawsze kosztowała by około 200zł, chciałbym zmienić też wyzywanie, bardzo często wysyła ktoś do mnie wiadomość w stylu zabij się lub wypier*alaj. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: Kickowanie, w niektórych przypadkach Banowanie, Upominanie na czacie więcej nie znam Obowiązki: Mutowanie, pomaganie, pilnowanie czatu, no i nie może się czuć jak admin bo to złe... xD Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ moi koledzy proszą mnie o to, myślę że bym się nadawał na pomocnika i umiem pomagać ludzią, mam do tego pasje W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno nie od razu Banowaniem, trzeba kogoś upomnieć, pomóc i pogadać, w najgorszym przypadku kick albo jeszcze gorzej ban. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście że tak. Opisz swoją osobę: Jestem miłą osobą, koledzy i koleżanki uważają mnie za bardzo dobrą osobę. Czasami wydaję mi się że zostanę kimś ważnym tak jak teraz mam szansę. Pomagam ludziom jestem dobry, nie wiem co jeszcze opisać. Wiem! Nie będę się chwalił ale jestem mądry, chociaż koledzy tak uważają, oceny w szkole też. Czasami jeśli się zdenerwuje to nie wyzywam tylko najczęściej po prostu się uspokajam. Nie wyzywam i tak dalej jestem w skrócie spokojny, chyba że jest serio źle. KONIEC Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi się społeczność, że niektórzy ludzie są naprawdę mili, tak jak dzisiaj znalazłem gracza który dał mi soul sand i w dodatku poprosiłem o cuboida na survival, dał mi. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zawsze do dyspozycji. Można się na mnie opierać. Umotywowanie podania: Zgaduje że w tym polu chodzi i to: DAJCIE MNIE NA POMOCNIKA PLS PLS PLS xD Serio nie wiem...
Witaj Było, ale się zmieniło Od tego jest komenda /ignore <nick>.. 1. Nie znasz komend pomocnika 2. Pomocnik NIE MOŻE BANOWAĆ. 3. Nie czytałeś komend pomocnika i regulaminu. Tak konfliktu nie rozwiążesz. No to źle wiesz. Umotywować - poprzeć coś dowodami, argumentami, przedstawić motywy działania lub rozumowania. Zdecydowane NIE.
Cześć, jakby co jestem na Forum już 3 miesiące i po prostu nie byłem dużo na forum, teraz będe. I nie miałem konta. Że jest komenda /p ignore niektórzy gracze mogą o tym nie wiedzieć. Przepraszam popełniłem błąd, pomocnik nie może BANOWAĆ. Coś mi się uroiło.
Parę błędów, popraw je koniecznie A i jeszcze, nie prosiłem cię byś się zgłaszał na pomocnika. Pozderki
??? To był żart, wpisałem coś dziwnego ponieważ nie wiedziałem co to jest. Teraz już wiem. p.s dzięki CreeperPL
Ogólnie jesteś moim znajomym lubie cie, ale to nie zmienia mojej opini czyli ₪៛e. Dlaczego tak? -Zero aktywności na forum -W grze widuje cie często, ale na czacie globalnym bardzo rzadko. -Pomocnik nie moze banować, ale jak już mówiłeś wyżej lub mi na skp pomyliło ci sie. Do tego się nie narzucam bo każdemu sie może zdażyć. -Polecam ci sie zapoznać z regulaminem i uprawnieniami oraz obowiązkami pomocnika. -Podanie nie czytelne. -Twoje umotywowanie podania jest kiepskie. Mógłbyś zastanowić się bardziej nad tym punktem. -Nabijasz posty pod podaniem (staraj sie tego nie robic) Więcej wymieniać nie będe bo mi się nie chce. Moja opinia jak już mówiłam to ₪៛e Pozdrawiam, ~~Xxkasia
Żart to ty masz w spodniach. Nie komentuj wszystkich opinii pod tym jakże pięknym i cudownym pod każdym względem podaniem, ponieważ robisz tylko z siebie błazna i przy okazji nabijasz posty. Dziękuję i życzę miłego dnia.
Śmiać się czy płakać? Pierwsze: Rozbawia mnieTwój pomysł podwyższenia ceny PREMIUM do 200zł - chcesz więcej rodzicom z portfela/konta kraść? Drugie: Nie zapoznałeś się dokładnie z obowiązkami i przywilejami pomocnika, z pewnością nie ma możliwości banowania Trzecie: Okłamałeś z datą grania w MC na konsoli, pierwsza edycja wyszła na XBOX 360 w maju 2012 pod wersją TU1 (sam miałem okazję parę dni później po premierze zagrać) Czwarte: Nie zapoznałeś się dokładnie ze wzorem, wszystko się ze sobą zlewa - w dodatku napisane niechlujnie, na szybko Piąte: Z tym umotywowaniem podania to na serio? Oficjalnie decyzja w tym podaniu jest następująca... Spoiler