1.Nick z gry: Hate_you 2.Data otrzymania bana: 1 Lipca 2016r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód, który jest udostępniony na liście zbanowanych brzmi "Cheaty PvP / Recydywa" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Całe zajście miało miejsce w lipcu ubiegłego roku. Mojego bana można podzielić na dwie części. Jak już każdy wie, dzięki Administratorowi TEM, który codziennie przypomniał mi o tym, że oszukałem innych Graczy, zrozumiałem naprawdę jak bardzo poważne wykroczenie popełniłem. Pamięć Graczy jest krótka, ale zawsze pozostanie w pamięci: "A ten to oszust”. Nie chciałbym mieć już tego przydomka, więc pracuje na swoje dobre imię cały czas. Wspomagacze to była ostateczność, gdy człowiek jest bezsilny robi różne głupoty. Jednak bardziej mi wstyd przyznać się do współpracy z SMAVEM, który mnie nakłonił do ..... Nie można tutaj zwalać winy na niego, każdy ma swój rozum. Nie musiałem go słuchać, no ale niestety się tak nie stało. Czasu cofnąć nie mogę, mogę jedynie obiecać, iż to się nigdy więcej nie powtórzy. Na koniec chciałbym powiedzieć, iż każdy Użytkownik zasługuje na drugą szansę, nie zważywszy na to, czy ma poparcie w Administracji, dlatego proszę o uwzględnienie tego. .
Nie ma to jak pracować na swoje dobre imię w Minecrafcie. No bo co 10 letni gracze tu powiedzą? No ich zdanie najważniejsze.. Dam ci dobrą radę. Miej ich głęboko w dupie, bo i tak są gówno warci. Za Ub.
Polecam skorzystać z tej opcji: Spoiler Nie jestem zbytnio powiązany z Twoim problemem, aczkolwiek chcę być bardziej aktywny na forum to wypowiem się, jedynie opierając się na Twoim tekście. Cytując słowa ThreeEyedMastera z mojego podania na Pomocnika: "Wolisz iść na skróty i będąc nie fair wobec innych graczy ukraść coś szybko" - nawiązując do danych słów wolałeś spoglądać, jak inni cierpią w starciu z Tobą, gdy Ty korzystasz ze wspomagaczy. //Edit: Po wyjaśnieniu dokonanym przez użytkownika Ladavi rozdzielam mój post, skupiając się wyłącznie na kwestiach Cheatów Player versus Player - uważam, że rok to za mało na resocjalizację. W sprawie tego, czy jestem za Twoim unbanem czy nie - pozostawiam to w kwestii neutralnej. --------------------------------------------------- Aktualny status: Miałem okazję zaobserwować gracza na trybie survivalu, mogę ująć że ze strony forum trochę się pomyliłem, gdyż zauważyłem poukładane zachowanie, nawiązujące do wszystkich napisanych postów przez innych graczy. Nadal jestem neutralny w sprawie unbana, bo i tak mój post jak i reszty jest mało istotny przy werdykcie osoby banującej delikwenta.
Co tu dużo mówić, pomaga na serwerze i jest aktywny. Jeżeli ktoś zrozumiał swój błąd i pracuje na sobą powinien dostać przysłowiową "drugą szansę". Jak najbardziej jestem za Unbanem!
Myślę, że już odpokutowałeś swoje grzechy i możesz dołączyć do craftapple na swoim starym nicku Jestem jak najbardziej za UB
Głównie piszę dlatego żę hejt_ju2 pisał by dać swoją opinię mimo iż po "wypowiedzi" ThreeEyedMaster'a raczej znana jest odpowiedź... Co tu dużo mówić, konto i tak nie ma perm premium, więc to chyba bardziej sentyment skoro i tak nie dostał bana na IP. Od tamtego momentu mięło sporo czasu, w ostatnim podaniu o UB administracja pisała że hejt_ju2 "pokazał co o niej myśli podczas działania na serwer sił trzecich". Każdy się irytuje przy błędnym działaniu serwera, a administracja chyba nie myśli że nakłoni ludzi do jej wielbienia, to jest podanie o UB a nie o pomocnika. Nie gram pvp i nie znam historii pvp hejt_ju2, co do ekonomii jestem przekonany że wie o większej opłacalności zarabiania drogą legalną, zatem jego wypowiedź dotycząca pracy by nie być uznawanym za oszusta przez serwer jest szczera. Potwierdza to spora liczba osób popierających UB pod tym i wcześniejszym postem z prośbą o UB. Za UB
Ja dałabym ci szansę. Czekałeś cierpliwie ten rok, przez który starałeś się o UB będąc miłym i dobrym dla innych. Widzę jak to robisz, więc... Za UB. Powodzenia
Hmmm ja też uważam, że nasz Hate powinien dostać UB. Dorósł nam chłopak, zmądrzał i co tu dużo pisać.... Przecież wszyscy Go uwielbiają
Wyrobiłeś sobie bardzo dobrą reputację wśród graczy, co bardzo dobrze działa na Twoją korzyść. Po całym roku widać poprawę Twojego zachowania, więc jak najbardziej jestem za UB
Mordko znam cie i tamto było złe... ale zrozumiałeś i sie to tego przyznałeś a to jest najważniejsze Do zoba ZA
Na drugą szanse powiadasz? Skoro zostałeś zbanowany za recydywę, to znaczy że miałeś już jedną szanse. Nie znam Cie, ale samo to że używałeś niedozwolonych modyfikacji źle o tobie świadczy. Jednakże nie znam Cie, uważam ze zasługujesz na trzecią szanse. Chętnie Cie poznam jako gracza godnego zaufania!