Nie obchodzi mnie kto tu zaczął, kto zawinił i tego typu rzeczy. Robicie aferę tam gdzie nie trzeba. Jak wam się nudzi to wypieprzać na dwór i się wyszaleć na boisku, a nie udajecie polonistów w internecie. Radzę zapoznać się co to w ogóle jest ortografia bo widzę, że nawet podstawowych pojęć nie znacie, a mało tego..., nawet nie wiecie za co dajecie te nędzne reputacje na forum. Dziękuję i życzę udanych wakacji.
Właśnie im to mówie. Dopis: Dajecie mi negatywy nie będe taki i jak ,,wy" za nic ich nie będe dawał . Ps=. Nie nazywaj mnie kolegą ....
Dzięki W czym ten post jest zbędny? Wormistrz rozpoczął denną konwersacje, którą powinien rozpocząć na priv. Ja tylko zapytałem czy pomysł się podoba
Nie jestem pewien alee czy promowanie kanalu na forum naszego serwera gdzie jest reklama innego serwera nie jest karalne? -Przepraszam za poplatanie wiadomosci ale nie wiedzialem jak to napisac : [
Raczej nie jest zwracana na to uwaga dopóki na kanale nie znajdzie się jakaś reklama innych serwerów MC.
A właśnie na tym kanale była reklama, nie wiem czy wciąż jest bo właściciel kanału napisał mi w wiadomości prywatnej że popełnił błąd : ))