Od jakiegoś tygodnia kiedy chcę wejść na Craftapple to dostaję komunikat ,,Too many connections from this IP address". Tydzień temu po kilku próbach wchodziłem na serwer, ale dziś po prawie godzinie prób nie mogę. W weekendy gram na innym komputerze niż w tygodniu bo od poniedziałku do czwartku, czasem piątku mieszkam u cioci ze względu na szkołę. Tam jest wszystko w porządku, mogę sie normalnie połączyć, ale na swoim komputerze nie mogę wejść (dostawałem ten komunikat jeszcze zanim chociaż raz zalogowałem sie na Craftapple u cioci. Na obydwóch komputerach mam Titan launcher od Teamextreme. Proszę o pomoc. Edit: Gram na 1.12 optifine
Na Polski: Z jednego IP mogą korzystać maksymalnie 2 konta, jeżeli chcesz wejść 3 kontem to nie wejdziesz.
Tyle to wiem, problem jest taki że ja na tym koncie grałem ponad miesiąc i było ok, jakiś tydzień temu zacząłem dostawać taką wiadomość. Na inne konta na których kiedyś grałem też nie mogę się zalogować z tego samego powodu.
To pełna treść komunikatu? Poproszę o zrzut ekranu ukazujący cały komunikat. Kiedy dokładnie się on ukazuje? Próbowałeś rozwiązania podanego chociażby tutaj - https://craftapple.pl/forum/threads/ratunku.11483/#post-75418
To ten komunikat. Jak tylko chce sie połączyć z Craftapple to mam przez sekunde looging in po czym dostaje tą wiadomość.