Czyli wątek służący tylko i wyłącznie pochwaleniu się nowym tworem ala reklama/pokazówka dla CA. Film: CraftApple.pl <<klik Trochę to zajęło, ale efekt jest. Zdecydowanie lepszy niż pierwsza wersja z przed ponad roku (a i tak wyświetlono go blisko 1600 razy). Nie chce mi się cały czas pisać o tym na chat, więc wklejam tu. Kto ma chęć ten zobaczy, a wątek raczej nie zniknie tak szybko jak wiadomość na chat (szczególnie przy tak krótkim nicku jak mój).
Reklama wykonana profesjonalnie widać, że poświęciłeś trochę swojego cennego czasu, by to wykonać. Jak dla mnie należy się wielki plus.
Świetny film. Cały ten montaż, nagrywanie i sklejanie tego filmiku musiało pochłonąć wiele godzin Twojego cennego czasu. Aż chce się oglądać kilka razy ! Taka praca jak zawsze powinna być doceniana jak najlepiej Motywacja do nowych dzieł powinna wpływać jak najlepiej !
Naprawdę świetne. Niewielu ludziom chciało by się poświęcić chociaż odrobinę czasu na zorganizowanie czegoś takiego, wielkie "Propsy" dla ciebie, świetna robota