1. Nick z gry: MakkimPro 2. Data otrzymania bana: 9 Sierpnia 2016 3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód znajduję się na aktualnej liście zbanowanych, a brzmi on tak: Dzialanie na szkode serwera, wykorzystywanie bledow / Recydywa / Multi. 4. Dlaczego miałbyś dostać UB?: Cała akcja zdarzenia miała miejsce na początku sierpnia w połowie wakacji. Mój bany, a może bany które dostałem na tym koncie są stosownie wykonane wobec regulaminu który panuje na serverze, lecz niestety ja jako gracz nie przyporządkowałem się do tych zasad które administracja wytyczyła. Fakt, dzialanie na szkode servera, wykorzystywanie błędów w postaci morderczych czy irytujących mikstur na Creative które ewidentnie były zakazane.. Niestety zadziałałem na swoją niekorzyść i użyłem tych mikstur. Zrozumiałem przez ten rok, że popełniłem duży błąd popełniając takie przestępstwo serverowe.. Graczom mogło się to nie podobać, a ja wciąż to wykonywałem mimo gróźb w postaci [Skarg]. Poprzednio na tym koncie również byłem ukarany słusznie, bo tak samo nie przystosowałem się do zasad i wylogowałem się podczas walki gdy ct bylo na jakiś czas usunięty. Uświadomiłem sobie, że popełniłem duży błąd nie stosując się do zasad Servera CraftApple.pl i przyznaje się, że popełnilem wiele głupot oraz zachowałem się kompletnie jak burak sprzeciwiając się, że wcale tego nie zrobiłem. Tak.. wiem, że wykorzystałem już jedną szansę, lecz ludzie się zmieniają i można ostatecznie dać tą drugą szansę. Naprawdę wstyd jest mi za siebie, że reprezentowałem tak negatywny obraz siebie na serverze CraftApple.pl Zależy tylko mi na tym koncie, gdyż to jest jedyne moje konto premium oryginalnego minecraft'a. Przepraszam całą Administracje oraz Graczy którzy mogli się poczuć oszukani czy też skrzywdzeni za moje czyny które wyrządziłem na tym serverze. Pozdrawiam "Najbardziej boli fakt, że tam gdzie niedawno szedłeś z przyjemnością. Dzisiaj nie masz dokąd wracać."
Nie jestem w stanie uwierzyć w twoją metamorfozę, jako iż ja jako gracz dawałem Ci kilka krótkie ten kredyt zaufania wykorzystałeś go nie raz nie mówiąc nawet o modyfikacjach mówię o samym stosunku do innych graczy, jestem przeciwny co do twojego powrotu.
To Twoja odpowiedź. Konkretnie napisałeś co widzisz i ja to rozumiem. O modyfikacjach to Ty wiesz o wiele więcej niż ja sam więc ten temat sobie odpuść ale szanuję za wypowiedź i dziękuję, że dałeś swoje zdanie. Pozdrawiam
Jestem na nie dla mnie używanie czegoś pod pvp jest najgorsze spośród wszystkich a nie że macie "szansę" zrobić drugie konto Ciekawe ile razy tego użyłeś zanim ktoś cię nakrył
Szczególnie, że nie miałem modyfikacji związanych z pvp. Widzisz powód? Przeczytałeś dokładnie ze zrozumieniem? Ja raczej wątpie Nigdzie nie ma napisane, że zostalem zbanowany za wspomagacze więc Twoja odpowiedz nie jest w żadnych stopniu adekwatna do tego.
W Twoim wypadku sprawa jest prosta. Jako, że łamałeś Regulamin na wielu kontach to nie dostaniesz UB....ot tak. Ale skoro się zmieniłeś to warto dać Ci szansę. Pograj na CraftApple z miesiąc, udowodnij że się zmieniłeś. A gdy będziesz przekonany, iż nikt nie ma co do tego wątpliwości to złóż prośbę raz jeszcze. Do zobaczenia na Serwerze.