1.Nick z gry: bolid 2.Data otrzymania bana: około 2lat 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: cheaty 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Chciałbym odzyskać swoje stare konto zbanowane za cheaty zrozumiałem swój błąd dotyczący nielegalnych modyfikacji gram już bez jakichkolwiek podejrzeń o cheaty.Od bana minęło już koło 2lat Dziękuję proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy pozdrawiam serdecznie
Trochę biedna ta prezentacja, milioneruzulicy. Postaraj się bardziej jeżeli Ci zależy na tym koncie to napisz coś co wygląda przekonywująco. Ja przy tej skardze zostaje neutralny, ponieważ Cię lubię ale naprawdę mógłbyś się postarać, bo niewiele napisałeś !
Miałeś wiele mulciaków na których używałeś zabronionych modyfikacji, w końcu na Dzikusku wyłapałeś perma a potem się mściłeś. Pomijając to, to twoja prośba o UB jest bardzo skromna... lepiej ją usuń i napisz na nowo lub edytuj i popraw ją na bardziej przekonującą. Gdyby nie ta kiepska prośba byłbym na tak. Ale jestem na nie.
Grono E&A poproszone przeze mnie o wyrażenie opinii na temat Twojego UB wyraziło się dość nieprzychylnie, delikatnie mówiąc. W związku z czym Twoja prośba zostaje odrzucona.