Nie wciskam. Znasz się z całą Ekipą i Administracją w realu, ale poza nimi nie masz innych przyjaciół.
EEE, nope. Dostajesz na urodziny mopsa [paro miesięcznego] , ale do końca życia nie możesz już mieć żadnego innego zwierzęcia.
Nie wciskam. Masz to czego pragniesz (rzecz), ale twoje zwierzę, które dostałeś od kolegi, zjada tą upragnioną rzecz.
Wciskam, przynajmniej się dowiem, czego pragnę. Masz najlepszy na świecie komputer do gier, ale nie możesz na nim instalować żadnych komunikatorów i Minecrafta.
Bez Minecrafta nie ma życia - nie wciskam. Dostajesz permamentną rangę Premium na Craftapple, ale nigdy nie będziesz Pomocnikiem.
Aż tak biedna nie jestem żeby nie było mnie stać na Premium. Nie Wciskam. [ALE CZY NAPEWNO?] Nie potrafisz zbudować prostego domku w mc , ale za to masz supeeeeeeeeer skilla i potrafisz każdego pokonać ;P
A Pierogi Ruskie z Jogurtem? Wciskam. Brad Pitt to twój wujek, ale do końca życia nie możesz obejrzeć innego filmu niż taki w którym on występuje.
Gdybym dotknela mojego kota, to zmieniłby się w czekoladę... NIE WCISKAM Nie masz samochodu i prawa jazdy, ale masz najlepszą pracę ever
Auto to nie wszystko. Wciskam. Dostałeś/łaś Bentley'a na 18, ale nie możesz nim jechać do Mc Donald's. POMYŚL