MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE]motomoto12

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika trolluu, 24 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. trolluu

trolluu Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Imię: Marek

Dokładny nick w grze: motomoto12

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na survivalu ok. 5 godzin dziennie.

Data urodzenia: 9 lipca 2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 9 lipca 2011 wersja 1.4

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 14.12.2014

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Na serwerze, kilka lat temu zostałem ukarany niedługim banem za nieumyślną reklamę.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Tak posiadam rengę premium.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmienić atmosferę jaka panuje na serwerach.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi doViceAdministratora lub Administratora.Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komendUczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.Zbierać dowody podczas Karania.Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przezVice/Administratora, Moda)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikem ponieważ, chce pomagać w rozwoju serwera i pomagać w opanowywaniu czatu

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: W danym momencie gdy nie mam rangi pomocnika grzecznie proszę aby załatwili to na prywatnej wiadomości pomagając przy tym oczywiście.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam, dobrze mi się współpracuje z większością ludzi z serwera

Opisz swoją osobę: Jestem dobrze wychowanym nastolatkiem. Moimi cechami są obowiązkowość, rzetelność i przy każdej natrafiającej sie okazji staram się pomagać z całych sił. Słynę z tego że jestem uczciwy i dobrze dogaduje się z ludźmi. Jestem mało konfliktowy, gdy ktoś ma inne zdanie na jakiś temat, szanuje i staram sie to zrozumieć. Na razie jestem w trakcie szkoły, chodzę do 3 klasy gimnazjum mam ambitne cele w swoim życiu

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi sie w nim to że rozwija wyobraźnie i inteligencje.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze przebywam w każdej wolnej chwili na survivalu, więc można mnie łatwo znaleźć. Mam konta na wielu portalach społecznościowych na których jestem aktywny i z chęcią je podaje.

Umotywowanie podania: Ranga pomocnika w ekipie jest moim marzeniem od dawna, ale dopiero teraz zebrałem się na odwagę aby złożyć podanie. Zapoznałem sie dobrze z regulaminem Craftapple i czytam go często, aby go sobie utrwalić. Proszę piszcie w komentarzach co o mnie uważacie, co mógłbym zmienić żeby dostać range pomocnika. Wszystkie negatywne komentarze przyjmę jako lekcje i wezmę po uwagę.

• Zabawne Zabawne x 4
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Makkim

Makkim Przyjazny :)

Docenione treści:
    23
    Wszystko ładnie, pięknie przedstawione. Grasz dosyć długo i faktycznie jesteś graczem który dogaduje się z większością servera. Jestem na tak ! Popieram :)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  3. Conley

Conley Prekursor

Docenione treści:
    15
    Marku Marku, zawiodłeś mnie że tak mało napisałeś, lecz to nie ilość tekstu zależy od przyjęcia - ważne by podanie było sensowne.

Spoglądając na całokształt podania nie jest tak źle, lecz mogło być lepiej. Spoglądając na grę, znamy się od jakichś 2 tygodni? (jakoś tak jest). Przez ten cały okres zauważyłem u Ciebie zawziętość w wykonywaniu zadań, "unikalny" styl pisania ze społecznością CA, zachowanie przyzwoitości i kultury w napiętych sytuacjach.

Lecz jest pewne ale, czy podołasz presji, gdy po wejściu na serwer zostaniesz obsypany różnymi pytaniami? Trudno mi to obecnie ocenić, gdyż w Twoim przypadku udzielana pomoc przez Ciebie była zauważana czasami.

Mój obecny status w danym podaniu:

Dziś udało mi się zauważyć, że osoba aplikująca na stanowisko nie jest godną zaufania, często przekazane informacje w "jego opiekę przeciekają" do osób trzecich.

Aktualnie mój głos wobec tego podania jest negatywny.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
    #3 Conley, 25 Wrzesień 2017
    Ostatnio modyfikowano: 25 Wrzesień 2017
  4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Jaasne, od dawna to ty pokazujesz wszem i wobec jaki to ty nie jesteś "godny zaufania" i "uczciwy" :p Biedny Inevara... Nie każdy daje się nabrać.

Co mam powiedzieć? Wielu było takich jak ty - żadnego wśród członków ekipy/administracji już nie ma. Dla mnie to totalna pokazówka i tyle.

Chociaż... Three przyjmij go. I tak nie ma innych (lepszych) kandydatów :p

• Zwycięzca Zwycięzca x 4
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    #4 Xymor, 25 Wrzesień 2017
  5. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Gracz prezentuje osobę niegodną zaufania, rzekłbym bardzo zmienną w jeden dzień do rany przyłóż a w następny nie hamuje języka, pomocy z twojej strony nie miałem jeszcze okazji zobaczyć.
    Twierdziłeś jeszcze wczoraj, że grasz tu od 2013roku :).
    Kategorycznie jestem przeciwny co do twojej osoby.

EDIT:
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nie znasz mojego przypadku, to się nie odzywaj. Odpokutowałem już za swoje.
    Ciężko się pomylić aż o dwa lata w przybliżaniu daty pod podaniem, nie nabijaj postów.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
    #5 Hate_you, 25 Wrzesień 2017
  6. trolluu

trolluu Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Hate nie powiem kto tu dostał bana za oszukiwanie. Po za tym to jest przybliżona data, to było dawno temu więc mogę nie pamiętać dokładnie. Przepraszam, jestem człowiekiem i popełniam błędy. Wezmę twoją odpowiedź do serca ale wcale nie jest tak źle.

7. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj.
    Tak jak już powiedział Hate_you, jesteś bardzo zmienną osobą, raz pomagasz, a raz łamiesz netykietę w każdy możliwy sposób.
    Aktywność na forum nabijasz na siłę. Podanie słabe jak na twój wiek.
    Błędy w twoim podaniu też są i to sporo.
    Jedyne co trzeba opanować to czasami ciebie XD
    Nie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  8. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Widuję Cię w grze, ale nie jesteś kojarzony z pomocy graczom, raczej Ty jej oczekujesz podczas swoich napadów agresji. Podanie jak na wiek byłoby dobre, gdyby napisała je Snow lub Gepards, a nawet oni lepiej poradzili sobie z interpunkcją, ortografią czy też w ogóle napisaniem dobrych wypowiedzi. Byłeś karany banem i skoro już tak wkuwałeś ten Regulamin, to powinieneś wiedzieć, że jasno mówi, iż osoba której zdarzyło się popełnić wykroczenie, raczej nie ma szans na wstąpienie w szeregi Ekipy. Dodatkowo słaba aktywność na forum i podsumowując Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia.

Wybacz, ale oczekiwałam od Ciebie czegoś więcej niż tylko Podanie pisane na kolanie i kolorowa huśtawka nastrojów, od której zależy czy danego dnia pomożesz, czy może wywołasz gównoburzę.

Na nie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 5
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  9. mean

mean Użytkownik

Docenione treści:
    23
    Witaj
    Widuję cię często na survivalu jednak nie widzę niesionej pomocy inny graczom.
    Podanie nawet nawet ale z tą uczciwością , to już lekka przesada :p
    Podoba mi się umotywowanie podania i myśl że po przeczytaniu komentarzy weźmiesz się za siebie aby zostać pomocnikiem(będziesz bardziej pomagał na serwerze bo póki co to nie widać za bardzo twojej pomocy :) )
    Póki co jestem na NIE!

• Lubię To Lubię To x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #9 mean, 25 Wrzesień 2017
    Ostatnio modyfikowano: 26 Wrzesień 2017
  10. Tedik

Tedik Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Wyciąganie brudów, żałosne. I to ma być osoba reprezentująca ekipę?

Nope

• Lubię To Lubię To x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
  11. dreder

dreder Użytkownik

Docenione treści:
    16
    To i ja się wypowiem, obserwując czat podczas mojej krótkiej bądź co bądź przygody z tym serwerem na początku widziałem nieraz słabe zachowanie motomoto12, ale wraz z upływem czasu widać że stara się nie wylewać żalów, pomagać graczom, odpowiadać na pytania i myślę że brzemię Pomocnika sprawi że nabierze odpowiedzialności. A z takich technicznych spraw, widuje go codziennie na serwerze, mam nadzieję że zna regulamin xd, także myślę że można dać mu szansę, aby nabrał jakiegoś doświadczenia, bo być może mu się to przyda w jakiś sposób już w dorosłym życiu.

1/2 TAK

12. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492

13. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Zamknięte na prośbę kandydata.

Status tematu: