Imię: Karolina Dokładny nick w grze: RebelRaven Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam około 2-4 godzin,a najczęściej gram na serwerze creative. Data urodzenia: 2009 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Data rozpoczęcia gry: 2015 wersja 1.9 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Data: 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Byłam raz karana z powodu tego,że podałam pomocnikowi IP do innego serwera. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zmienić tryby ze starego creative na BedWars. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) a teraz komendy /kick nick <powód> /mute nick <czas> Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem dlatego,żeby pomagać graczom oraz moderatorą. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Napewno w sprawach konfliktów prubowałaym dojść do porozumienia,a jak by to nic nie dało to kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,umiem i to bardzo dobrze współpracować z ludźmi. Opisz swoją osobę: Nazywam się Karolina lubie grać na creative i na survivalu.Kocham psy i jazde konno.Lubie grać na laptopie.Interesuje się zwierzętami.Uwielbiam administrację craftapple. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:W grze minecraft podoba mi się świat oraz to,że są w nim serwery wieloosobowe. Określ swoją dyspozycyjność: Ogólnie gram od 12:30 do 19:01. Umotywowanie podania:Chciałabym mieć bardzo tą rangę pomocnika,z resztą jak każdy ale najbardziej chciałabym pomagać graczą.
Witaj. Podanie bardzo słabe. Aktywność na forum zerowa. Nigdy Nie widziałem cię na serwerze. Masz tylko 8 lat, zdecydowanie za mało. Zły prefiks, ma być [Podanie] Nick To nie należy do obowiązków pomocnika. Ortografia leży. Byłaś karana. Spoiler: Ocena Nie, nie i jeszcze raz nie.
Witaj, Wyczuwam tu kłamstwo. Ale dlaczego skopiowane, no? A co robią to komendy? *moderatorom Nie przekonałaś mnie. No chyba nie. Ominęłaś tu coś - "Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań". To nie są rozbudowane zdania. A gdzie są metody skontaktowania się z Tobą? Za mało, nie przekonałaś mnie. *graczom Podsumowanie: - Wiek, - Aktywność na forum, - Nie pomagasz, - Interpunkcja/Ortografia, + Staż w MC, o ile nie kłamiesz, + Staż na CA, o ile nie kłamiesz. Jestem na NIE. Pograj na CA kolejny miesiąc, udzielaj się na forum, pomagaj, wpadnij na TS, daj nam się poznać. Pozdrawiam
Em jak coś to ja na craftapple gram 1-2 lata,więc może mnie nie ma na serwerze od kiedy pojawiły się zmiany.Jak coś administracji (z wyrazami szacunku) się nie podoba,no to nie moja wina. Pozdrawiam