Witam wszystkich bardzo serdecznie. Wiem, że to dla wielu osób może się okazać to żałosne oraz żenujące chciałabym to zrobić. Chciałam Was przeprosić. Za wszystko. Za multikonta, wszelkie żałosne dla wszystkich, w tym dla mnie obrazy wobec Was. Głównie chciałabym przeprosić OldNightMare za złośliwy wobec niego komentarz dot. odejścia z jego serwera na moim mulciaku HanaMontana123. Tak, przyznaję się. To byłam ja. Wiem, że to nie było okej wobec OldNightMare. Zrobiłam to poprzez silny impuls, o którym wolę raczej nie mówić. Wiem, że w wielu zachowaniach i moich odpałach zachowywałam się jak kretynka, dlatego próbuję się zmienić. Nie tylko dla siebie, ale również i dla Was. Po prostu, choruję na pewną chorobę psychiatryczną, o której raczej nie wspomnę, dlatego moje odpały w ogóle powstają. Za co bardzo Was przepraszam. Chcę na prawdę się zmienić, dlatego odstawiłam CraftApple na bok, na chwilę, aby wszystko przemyśleć i tak zrobiłam. Przemyślałam to wszystko i myślę, że to co Wam wszystkim zrobiłam było chore i nie zmieni się przeszłości, lecz mam nadzieję, że pomimo wszystko mi wybaczycie i będę mogła z Wami zacząć grę od nowa. Jeszcze raz - przepraszam.
Jak to czytałam, to leciała smutna muzyka z "Ukryta Prawda", hue xD Nie no, dobrze chociaż że przeprosiłaś, co robiłaś już na Skype i TeamSpeaku że mną na osobności. No to, ee, do zobaczenia
No to witam Cię serdecznie, Crytal ! To bardzo szczere z Twojej strony, że przyznajesz się do błędu który popełniłaś wcześniej. Wiem jak to jest mieć chorobę czy problemy psychiczne więc rozumiem Twoje zachowanie, bo niestety sam czasem miewałem różne dziwne akcje związane z różnymi lepiej znanymi mi osobami. Skoro już przemyślałaś to bardzo chętnie Cię zobaczę w niedalekiej przyszłości na serverze. Może Cię nie kojarzę ale chętnie zobaczę i przyjrzę jak się będziesz się zachowywać na serverze.. Rozumiem Twoją sytuację w jakiej jesteś zamieszana przez swoję niefortunne zdarzenia ale jakaś szansa pewnie zaistnieje dla Ciebie skoro przeprosiłaś to warto jest dać Ci kolejną szansę.. przynajmniej tak wygląda z mojej perspektywy. Aaa i jest na to sposób aby powstrzymać takie odpały... Wyłączyć grę i ochłonąć na godzinkę lub dwie, naprawdę polecam, ponieważ za długo również nie wypada grać, bo różne sytuacje mogą się stać skoro masz problemy :> Trzymaj się, pozdrawiam !
Ujmę to tak- każden jeden ma czasem jakieś swoje "odpały", każden jeden jest na swój sposób "chory na głowę". Cóż począć? ¯\_(ツ)_/¯
Nie ma ludzi zdrowych... Są tylko niedokładnie przebadani. Nie wiem w sumie jak bardzo przeskrobałaś, ale to w zasadzie nie istotne. Każdemu należy się ta jedna ostatnia szansa. Jak tą jedną ostatnią zmarnujesz będziesz musiała sama sobie radzić i dołączysz do grona nazilów, albertów (ogólnie osób niezbyt mile widzianych na serwerze).
Kruku, na szczęście to nie jest prośba o odbanowanie. Co do samych przeprosin, to wybaczać oczywiście należy, zapominać jednak niewolno. Pewne zachowania, o wiele gorsze od tych, z którymi spotykamy się na co dzień na CA, są absolutnie niedopuszczalne i miło że to rozumiesz. Pewnych zachowań, które nie powinny mieć miejsca w żadnej przestrzeni publicznej nie można bagatelizować i nie można im pobłażać. Pewne zachowania należy zwyczajnie leczyć. Życzę w tym powodzenia i do zobaczenia na serwerze! Kiedyś.
Gdyby była to nawet bym się nie wypowiadał, bo nie znam sprawy. Tutaj to co innego, po prostu wyraziłem swoją opinię na temat wybaczania i przeprosin
Wybaczam ci chociaż nic mi nie zrobiłaś... A może jednak lecz nie wiadomo. Każdy zasługuje na 2 szanse według mnie. Szczerze mówiąc też mam troche nie halo pod czupryną Powodzenia na nowej drodze życia <3 Get szrek B)