1Imię:Kacper 2.Dokładny nick w grze: GameShakyTv 3Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej ponad 2-3h i na trybie survival 4.Data urodzenia:6.5.2005 5.Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja ponad 7 lat pierwsza wersia czyli 2017.4. dzień nie pamiętam 6.Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple ponad 1 rok grania niedługo czyli 2 miesięczy 2 lata 7.Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:byłem juz karany raz na serwerze 8.Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:nie posiadam premium 9.Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chce zmienić: żeby deszcz na spawnie nie padał bo mi do denerwuje może każdemu wkurzacz 10.Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik pomocnik ma komendy /kick nick ile /mute nick ile ma tesz obowiązki pomagac innym graczami 11.Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:chce miecz pomocnika żeby pomagać graczami 12.W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:wchodzie w konflink i pytam graczy o co chodzi i tam pisze że nie trzeba sie kłócic sie innymi 13.Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:mam dobre umiejętność współpracy z ludźmi 14.Opisz swoją osobę:jestem czasami niefajny ale zazwyczj jestem fajny w szkole mam dobrą opinię. Matmy jestem słaby ale to nic z komputerowych jestem bardzo dobry. Chodze do 6 klasy postawówki. Nie mam miłości swojego życia. kocham plastykie dobrze rysuje. 14.Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:w minecraft podoba mi się, że można budować różne budynki są kocham zbierac ity ale w pvp jestem słaby ale udaje mi się bez seta zabiać innych 15.Określ swoją dyspozycyjność:można mnie znaleść na skype podam w msg i karczmie 16.Umotywowanie podania:chciałbym mieć pomocnika bo widzie jak rzadko są ekipa tylko prawie często jest GepardsPL pozdrawiem ciebie
Smutne. Podanie naprawdę słabiutkie, Mogłeś się bardziej postarać. Jak na twój wiek powinieneś pisać już Poprawną Polszczyzną. Niestety muszę ocenić twoje Podanie na : Nie.
Po co składasz dwa podania w tym samym czasie? (https://craftapple.pl/forum/threads/na-pomocnika.11522/) Nie widzę jak pomagasz, z interpunkcją i ortografią u ciebie słabo, nie udzielasz się na forum, nie widuję cię na serwerze. Jestem na NIE. Pograj na CA kolejny miesiąc, pomagaj, udzielaj się na forum, wpadnij na TS. Pozdrawiam
1.Często widuję cię na sv, lecz za rzadko na czacie. 2.Podanie niezgodne ze wzorem. 3.Podanie nie jest przejrzyste. 4.Jesteś trochszkę za młody na tak wymagające, odpowiedzialne stanowisko. W ekipie jest już ktoś w twoim przedziale wiekowym i nie za dobrze sobie radzi. Moim zdaniem nie dałbyś rady jako pomocnik. Jestem na nie. Tylko dla dobra serwera.
No takiej komedii to nie widziałem(no dobra może jednak ,ale...) Podanie jest wykonane na odwal lekko to ujmując , nie wspominając już o jakimś nieznanym języku w którym zostało napisane Ode mnie na zachętę NIE POWODZENIA ZA MIESIĄC!