MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga]

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika exploding_tnt111, 25 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    1. Nick w grze: ExplodToKoksV2
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: _Vezmox_, Julecka24
    3. Serwer: Creative
    4. Przybliżona data: Połowa Czerwca/ Do Teraz
    5. Opis wykroczenia: Ubliżanie , Szykanowanie, Grieef'owanie działek, szerzenie nieprawdziwych lub mylących treści, próba dowartościowania się moją szkodą Itd. Intrygi, [gdybym wymieniał wszystko co zrobili przez te ostatnie 3 miesiące dostałbym kolejnego bana za spam]
    6. Dowody: Wiem, że świadek to nie wiele, również wiem że popełniłem ogromną liczbę błędów przez najbliższy czas, co spowodowało cały ten syf. Dowody? - Powiadamianie administracji o obecnej sytuacji [tak] Próby nagrywań [mam pewien problem z komputerem], również posiadam pewne screenshooty, ale nie jest ich za wiele, więc spodziewam się odpowiedzi administracji - brak dowodów, do zamknięcia. Jednak mam małą nadzieje, że to co przez ostatni czas mi zrobili zostanie chociaż ukarane banem czasowym.

KOLEJNA SPRAWA: Ludzie będą mi wytykać palcem to, co ja robiłem i co nie jest zbyt moralne, ale mam nadzieję, że po pewnym czasie zrozumieją, że żałuje tego co zrobiłem. A co do skargi - skargi będę pisać tak długo, aż odniesie to skutki. Od tego czasu postaram się zebrać jak największą liczbę dowodów, nawet postaram się zrobić film. Jak już powyżej wspomniałem, gdybym rozwinął skargę bardziej i wszedłbym w te szczegóły, to raczej dobrze by się to nie skończyło. Mam nadzieję że administracja zajmie się tą sprawą w najbliższym czasie.

• Zabawne Zabawne x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    Reklama
  2. trolluu

trolluu Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Świadek to nie dowód, równie dobrze mogłeś go przekupić. Wszystkie screenshoty polecam wstawiać od razu, a nie pisać że owe posiadasz. Myśle że komenda /ignore <nick> może częściowo załatwić sprawę.

• Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  3. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Docenione treści:
    52
    1.Wymienione przez ciebie ,,wykroczenia'' (w większości) nie są karalne.
    2.Świadek nie jest dowodem.
    3.Brak jakichkolwiek dowodów.
    4.Jak masz problemy z komputerem to zakup nowy lub daj swój do naprawy.
    5.Pragnę zacytować podpunkt 3 z punktu 3 regulaminu serwera Craftapple : ,,Użytkownicy mają możliwość prywatnej komunikacji poza Czatem Globalnym, odbywa się to za pomocą komend „/msg, /tell, /t, /r”. Czat prywatny między Graczami/Klientami, nie jest objęty Netykietą (pkt. 2), a Administracja nie ingeruje w zachowanie na tym czacie.''

Więc jeżeli oni NIE Ubliżają , Szykanują, Grieef'ują działki, szerzą nieprawdziwe lub mylące treści, próbują dowartościowania się twoją szkodą Intrygują, itd. na czacie publicznym nie będą karani.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę