MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika [ZymDeQuad]

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ZymDeQuadka, 28 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZymDeQuadka

ZymDeQuadka Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Imię: Martyna
    Dokładny nick w grze: ZymDeQuad
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam około 6-7 godzin, czasami mniej, czasami więcej. Najchętniej gram na serwerze Creative.
    Data urodzenia: 08.09.2006
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam za bardzo daty, ale pamiętam, że jak zaczęłam grać w MineCraft obecna wtedy wersja to była 1.11.2.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dokładnie nie pamiętam, ale wiem, że około rok temu pierwszy raz weszłam na serwer.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Absolutnie nie.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie chcę wiele zmieniać już fajnie się gra na CraftApple, chociaż troszkę irytuję mnie to, że jak jestem na gm 0 i usiądę na krześle albo położę się do łóżka to zmienia mi na gm 1.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik posiada uprawnienia do /kick nick i /mute nick oraz posiada następujące obowiązki: Dbać o serwer, pilnować go i pomagać graczom. Zbierać dowody przy karaniu i wykonywać polecania Vice/Administratora i Moda.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Lubię pomagać ludziom i umiem w miarę łagodnie załagodzić konflikty. Chciałabym też niektórych ukarać za reklamy i inne "wykroczenia".
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytam się po kolei obydwu stron o co poszło, a co dalej to zależy od problemu czy sytuacji.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście!
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. No więc tak jak wcześniej napisałam mam na imię Martyna i mam 11 lat, pewnie myślicie "11lat?! Nawet nie wiesz ile z tym odpowiedzialności!" tylko problem w tym, że ja wiem ile to niesie ze sobą odpowiedzialności. Jestem osobą odpowiedzialną, która jeśli znajdzie sobie w życiu cel, to dąży do niego, aż do skutku. Lubię śpiewać, tańczyć i nawet kiedyś grałam na gitarze. Mój humor jest nieco specyficzny i trzeba się do niego przyzwyczaić. Jestem raczej optymistką, ale mi ciężko to stwierdzić. Nie wiem co jeszcze mogłabym bym napisać to chyba wszystko.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej w MineCrafcie podoba mi się to, że mamy nieograniczone możliwości co do budowania, tworzenia mikstur itp.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjna prawie zawsze, ale wiadomo jak to czasami bywa, coś może wypaść itd.
    Umotywowanie podania: Fajnie by było zostać członkiem waszej ekipy i pomagać dalej użytkownikom CraftApple :D

• Optymista Optymista x 6
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309

3. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści: