MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pytanie o pomoc...

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Stanisław, 29 Wrzesień 2017.

1. Stanisław

Stanisław Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam

Mam pewien problem i chciałbym się spytać Administracji czy tak można czy też nie .

Chodzi o to że zostałem oszukany ( 25 grudnia 2016 r ) przez właściciela pewnego serwera gdzie może kupić Admin + OP za 30 zł .
    Zapłaciłem i ja go nie dostałem , właściciel nie odpisywał i zrobiłem o tym dwa filmiki . Dzisiaj patrzę że po 9 miesiącach szanowny właściciel odpisał mi na skypie że zobaczył filmik .
    Pozwolę sobie zacytować :

"Witam
    Dotarł do nas film na temat oczerniania naszego serwera
    Więc postanowilimy podjąć stanowcze kroki .
    nie wiem ile w tym prawdy
    że podobno nie dostałeś rangi Admin skoro wszyscy dostają .
    masz 3 opcje .
    Sprawdziłem logi serwera i na prawde nie dostałeś admina za co cały nasz suport serdecznie przeprasza .
    ale przejdźmy do rzeczy .
    opcja nr 1 . Usuwasz film 2.Dostajesz range admin i zapominamy o sprawie .( nie gram na tym serwie )

opcja nr 2 wysyłam film do prokuratury ,i drogą sądownictwa usuniesz film i zapłacisz nam odszkodowanie nałożone przez sąd za spowodowanie szkody oraz strat materialnych i oczernianie właściciela ########.##

opcja nr 3 Usuniesz Film i dostaniesz dożywotnio rangę Vip na naszym serwerze
    i zapomniemy o całym zajsciu ."

Chodzi mi tu o tą drugą opcję czy jeżeli właściciel się przyznał że faktycznie nie dostałem i można powiedzieć że zostałem oszukany i jeżeli zrobiłem filmiki na których wszystko doskonale widać to czy Oni mogą mi coś zrobić tak jak napisali ? Czy mogę się jakoś starać o odszkodowanie ? ( Dodam tylko że jedyne słowo które użyłem wobec Niego publicznie to oszust )

Ten temat nie dotyczy CA ale chciałem się zwrócić o pomoc do Administracji gdyż nie wiem co mam zrobić i bardzo proszę o pomoc .

Z góry dziękuję
    Panstachu321

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Na początek: xD

Moje zdanie: Do tego raczej nie potrzeba członka innej administracji, żeby czegoś się dowiedzieć. Jak dla mnie to oni nie mogą ci nic zrobić, zapłaciłeś za usługę, oni jej nijak nie zapewnili i dopiero po jakimś tam czasie twierdzą, że jeszcze pod jakimiś dodatkowymi warunkami mogą ci dostarczyć usługę, a jeśli się nie zgodzisz, to cię pozwą. Kto normalny pozywa za wyrażanie opinii popartej solidnymi argumentami?
    To oni nie wypełnili swojej strony umowy, to prędzej ty mógłbyś im grozić niż oni tobie.

Aż mnie zaciekawiło, co to za serwer :D

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Coś mi się wydaje, że w tej Administracji były niezłe dzieci! XD

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  4. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Pozwól że poprawię opcję 2:
    "Opcja 2. Nie mam pojęcia jak działa prawo handlowe i nie wiem co grozi za złamanie umowy handlowej."
    Nic ci nie grozi. Serwer nie wywiązał się z zobowiązania. Rządaj zwrotu gotówki.

• Pomocny Pomocny x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  5. Stanisław

Stanisław Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dziękuję Wam wszystkim

Poleć tę stronę