Witam, Chciałem przedstawić wam swoją historie oraz problem. Zaczęło się od tego że chciałem doładować konto przez PSC. Więc jadę do sklepu kupuje 50zł wszystko fajnie przychodzę do domu wpisuję kod przesyłam pieniądze na SKRILLA. Wysyłam pieniądze na adres podany w sklepie i nie mogę wysłać bo "to konto nie przyjmuje pieniędzy (przepraszam jak to określiłem ale nie pamiętam co było tam napisane)". Myślę że no nic jakiś chwilowy błąd napiszę na supporcie. Mija godzina dwie trzy a wiadomości nadal nie ma. Wchodzę na serwer patrze ranga PREMIUM mi się skończyła. Wchodzę na płatności czy mogę już wysłać pieniądze, a tu GÓWNO nie mogę wysłać pieniędzy bo płatności PSC już nie ma... Pomijając fakt że ten gówno warty "SKRILL" zabiera chyba 4zł to moje 50zł przepadło. Dlaczego? otóż nie mogę je wysłać ani na PayPala ani na konto bankowe (nie mam go). Jestem zdenerwowany postępem administracji i żądam dodania płatności.
A jak sobie zainstalujesz Steam Enhanced (czy jakoś tak) w przeglądarce, to możesz doładować dowolną ilością pieniędzy. *łapka w górę*
Dla tego ja stosuję tylko przelewy. Zero Psc, zero prowizji, zero papierków, przepisywania kodów, błędów, opóźnień i innych cudów w przeciwieństwie do wieloetapowych płatności.