Imię: Marcin Dokładny nick w grze: Gallus Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie mogę być po 3h. Zawsze jestem na survivalu Data urodzenia: 29.11.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Było to w drugiej klasie, wersja 1.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: O ile się nie mylę to we wrześniu 2015 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Dostałem bana za fly i kiełbaske. Tak naprawde bana dostałem za nic, bo wtedy były bugi minecrafta. (Fly) Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym pomóc E&A w ogarnianiu ludzi, bo już was jest garstka Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy, usterki i bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy: /kick nick <powód> - Wyrzuca Gracza z Serwera /mute nick <czas> - np. 24h, 10min, 7day - wycisza Gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ brak moderatorów i nie ma kto pomagać (oprócz pomocników) W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytam się o co chodzi na /msg i spróbuję ich uspokoić Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Marcin, mam 12 lat. Chodzę do VII klasy podstawowej. Mieszkam na Śląsku. Moim hobby jest minecraft, ale lubię też pograć w piłkę nożną. Z wyglądu jestem niski i szczupły. Moje oczy są niebieskie a włosy ciemny-bląd. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Lubię PvP, ale też bardzo lubię wymieniać się z osadnikami. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem od 14/15:30 do 18:00 Można mnie spotkać na TS3 i przez skrzynkę odbiorczą cincin889229@gmail.com Umotywowanie podania: Chcę zostać pomocnikiem, ponieważ gdy inni pomocnicy przejdą na moderatorów będzie mało pomocników.
Przydało by się żeby chociaż 1 osoba doszła, a te podanie jest najlepsze z wszystkich które ostatnio widziałem. Jestem Na Tak EDIT: Kruku ma lepsze xd
Jestem za gracz bardzo pomocny i uczciwy,podanie według wzoru . Można dzięki temu zmniejszyć deficyt w ekipie. Na TAK