Imię: Oskar Dokładny nick w grze: Fireq7331 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4h mc.CraftApple.pl Data urodzenia: 2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 4 lata i wersja 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015r Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie nie byłem Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie nie posiadam rangi premium Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Można miec 2 działki dla gracza a dla Premium 3 Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Ma pomagać ekipie można kickować używając /kick (aktualnie nie działa) , /mute (czas) słózy do wyciszania gracza na dany czas Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ znam się na komendach pomocnika i uważam siebie ze jestem dobry W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Bym sprawdził chat kto pierwszy zaczoł i dał bym mu mute Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Bardzo jestem przyjazny. Lubie każdego człowieka. Nie obrazam Graczy . Lubie budować moja ocena budowania 6-10 i pvp ocena 5/10. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Pvp , Budowanie i gra w survival Określ swoją dyspozycyjność: Tak jestem dyspozycyjny Umotywowanie podania: Ponieważ chciałbym nagrywać dzień z życia Pomocnika a póziniej jak się rozwinę i dostane Moderatora to będę nagrywał dzień z życia Modera.
Witaj, ale interpunkcję powinieneś już znać jak na Twój wiek Ogólnie, nie przekonujesz mnie. Na NIE. Spróbuj za miesiąc, bądź aktywny w grze, nie łam regulaminu i czytaj DOKŁADNIE pytania.