MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] wickedskinner

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika wickedskinner, 14 Październik 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wickedskinner

wickedskinner Brodacz

Docenione treści:
    58
    Imię: Błażej

Dokładny nick w grze: wickedskinner

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: do kilku godzin dziennie, najczęściej survival

Rok urodzenia: 1995

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    2-3 lata temu, wersja 1.8

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: jak powyżej, grę w mc zaczynałem na CA

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Jedno z moich multikont (nie mniej jednak, moja osoba) dostało bana za czity PvE

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: hmm, tak.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Lista jest dość długa, większość dotyczy (bardzo nieoryginalnie) wszelkich uniedogodnień powstałych w związku z nieaktualnymi pluginami, prawdopodobnie jednak przyjdzie nam się uzbroić w cierpliwość zanim nastąpi ich naprawa. Tymczasem należałoby podjąć próby urozmaicenia rozgrywki na SV, który zawsze był sztandarowym trybem CA, a w związku z zaistniałą sytuacją przechodzi swojego rodzaju kryzys.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: formalnie pomocnik dysponuje możliwością wyrzucenia gracza z serwera za niestosowne zachowanie opisane w regulaminie komendą /kick nick powód oraz wyciszeniem /mute nick czas. Jak sama nazwa wskazuje ma obowiązek pomagania graczom, objaśniania zasad i specyfiki danego trybu, oraz czuwaniem nad tym co się dzieje na czacie. Ponadto powinien zbierać dowody jeżeli zajdzie ewentualność karania oraz wykonywać dodatkowe czynności zlecone przez osoby wyższe rangą.

Opisz swoją osobę: Między innymi z racji studiowanego przeze mnie kierunku interesuję się generalnie analizą zjawisk społecznych i ekonomicznych oraz szeroko rozumianą gospodarką przestrzenną i rozwiązywaniem problemów w zakresie tych dziedzin. Z tego powodu minecraft pozwala mi pokrywać w jakimś stopniu zabawę ze specjalizacją. Nie stronię od aktywności fizycznej, jeżdżę na rowerze, gram w tenisa stołowego. Staram się z należytym dystansem podchodzić do siebie a nawet , o zgrozo, rzeczywistości. Lubię jeść naleśniki i książki! :D

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Słowo "załagodzisz" jest tu chyba kluczem, w myśl lekarskiej zasady "po pierwsze nie szkodzić". Nie mniej sposób tego załagodzenia wynika wprost z charakteru i podłoża konfliktu. Nie będę starać się wymyślić hipotetycznej sytuacji, przykładu. Każdy konflikt wymaga doraźnej i indywidualnej reakcji. Domyślam się, że nie zapalniczką.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Zastanawiam się czy ktoś kiedyś napisał w podaniu, że jej nie ma, ale na szczęście pytanie to nie wymaga ode mnie rozwiniętej odpowiedzi innej niż: "Tak, posiadam." :D

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:
    Możliwość kreatywnego dostosowywania krajobrazu oraz otwarty świat zapewniający dużą grywalność.

Określ swoją dyspozycyjność:
    W zasadzie poza wtorkiem i środą mam dość dużo czasu, by poświęcić je obowiązkom. Nie mniej jednak staram się być w miarę elastyczny, więc moja dyspozycyjność będzie zależna od nakładu powierzonych mi zadań.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Wierzę, że w ekipie jest nisza którą z racji zainteresowań mógłbym wypełnić i chciałbym mieć jakiś wpływ na ogólny wygląd serwera,co jest jednocześnie umotywowaniem mojego podania.

• Lubię To Lubię To x 7
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    A jednak ci pomogła :D

Do podania nie mam prawie żadnych zastrzeżeń. No, może z wyjątkiem faktu iż lubisz zjadać nie tylko książki i naleśniki, ale i spacje :)

Na serwerze jak i na forum twoja aktywność (czyt. to jak często cię widać w sytuacji "pomocnikowania") nie wypada już tak kolorowo. IMO powinieneś nad tym popracować.

Osobiście uważam, że jesteś osobą kompetentną i rzeczywiście z dystansem. Do opisu siebie dodałbym jeszcze swego rodzaju stanowczość oraz pewność siebie.

Miło, że jednak zdecydowałeś się napisać to podanie :)

#2 Xymor, 14 Październik 2017
    Ostatnio modyfikowano: 14 Październik 2017
  3. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Super, że się zdecydowałeś napisać te Podanie :D

Więc tak.

Podanie przejrzyste, widać, że nie pisane na kolanie. Znasz ortografię oraz interpunkcję idealnie, więc nie mam się do czego przyczepić.

Jesteś aktywny na serwerze, pomagasz, masz bardzo duży wkład w serwer, co oczywiście idzie na plus.

Co by tu powiedzieć? :D Jestem na duże TAK :D

4. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Wicked, kiedy napiszesz poda... o, już jest :D

Świetnie napisane podanie, jedno z lepszych jakie czytałam. Ciekawe, rozwinięte odpowiedzi na pytania, bardzo miło się czyta.

Aktywność na serwerze i forum jest ok, ale mogłoby być lepiej :p

Nie ma co się rozpisywać, według mnie jak najbardziej nadajesz się na Pomocnika, jestem na TAK :D

5. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Skoro już o tym piszesz, mógłbyś napisać jak nazywało się twoje multikonto.

6. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Jako, że już rzadko można mnie zobaczyć na survivalu, więc nie wiem ile pomagasz itp.
    Podanie jest napisane bardzo fajnie ale miałeś bana :/ .
    Sugerując się moimi przedmówcami jestem na TAK

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Lista
  7. Deku

Deku Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Zdecydowanie na TAK
    Widziałem, dużo pomagasz innym na survivalu, w tym mnie :)

• Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Opinie w gronie E&A na temat Twojej kandydatury były różne.
    Wysoko było cenione Twoje zaangażowanie w życie Serwera, zarówno poprzez pomoc merytoryczną Graczom jak i próba stworzenia Społeczności mieszkającej razem na Survival'u.
    Nie pozostało nie zauważone również to, iż masz specyficzny sposób odpowiadania na zadane wprost pytania.
    Nie udzielasz od razu pełnej odpowiedzi, zmuszając innych do dalszego dopytywanie się. Wyciągania z Ciebie tej odpowiedzi. Prawie jakbyś się droczył, tudzież szukał atencji. Musisz popracować nad zmianą tego, jeśli będziesz chciał być częścią Ekipy na dłużej niż do sesji zimowej.

Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na długo, dlatego nie pozostaje mi nic innego niż życzyć Ci wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości.
    Witaj w Ekipie!

Kandydatura zaakceptowana.

• Lubię To Lubię To x 6
    • Zwycięzca Zwycięzca x 4
    • Lista
  9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Usunięty z Ekipy z powodu długiej nieusprawiedliwionej nieobecności.

• Lubię To x 4
    • Zgadzam Się x 3
    • Użyteczne x 3
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Przyjazny x 1
    • Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę