witam Mam 17 lat i od dawna nie grałem w minecrafta, dawno dawno temu jak byłem w szkole podstawowej to grałem w minecrafta na świętej pamięci serwerze... ale on i tak nie istnieje ;P No to chyba z grubsza opowiedziałem moja historie z minecraftem Interesuje sie tez samochodami YouTube Modelarstwem Podróżami Filologią rosyjską Mam nadzieje ze bedzie mi sie miło z wami grało chce co jakis czas robic streamy na YouTube z tego serwera spotkacie mnie na serwerze survival
Nie potrzebnie podałeś IP innego serwera, serio. Poza tym - przeczytaj regulamin. Pozdrawiam, Crytal.
Cześć! Miło, że zdecydowałeś się dołączyć do naszej gromadki i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Powiedz proszę coś więcej o filologii rosyjskiej. Czym to jest, czym się zajmuje? Napiszesz jakąś ciekawostkę z nią związaną? Samochody? Mnie najbardziej podobają się auta podobne do Camaro SS z lat 90tych. A jeśli nie to to nowsze camaro oraz mustangi. A tobie jakie auta najbardziej się podobają? Modelarstwo to fajne zajęcie. Kiedyś składałem samoloty, ale jakoś straciłem wenę. Wyślesz nam zdjęcie jakiegoś twojego ostatniego projektu? Podróżujesz. Gdzie chciałbyś pojechać i dlaczego? Ja najchętniej odwiedziłbym jakiś ciepły, tropikalny kraj. Może Brazylia? Nie zapomnij też zajrzeć do regulaminu. Opisuje on sytuacje, których powinieneś unikać, by nie zakończyć swojej przygody z naszym serwerem. Do zoba na serwerze!
Filologia rosyjska to język i kultura Rosji Ciekawostką napewno jest to ze większość terenu federacji rosyjskiej to Azja, oczywiście to nic nowego ale zwykle kraj kojarzy sie z Europą. Ja lubie chyba wszystkie auta, specjalne miejsce w moim serduszku jest dla Gaza Wołgi m21 Sklejam głownie samochody, ale mam tez dwa samoloty. Na moim kanale YouTube są moje prace, ale nie wiem czy wklejanie tu tego linku bedzie mile widziane Podróżuje i mam juz zapieczątkowaną jedną stronę w paszporcie. Najbardziej interesuje mnie wschód, najdalej byłem w mikolajowie na Ukrainie. Najdalej na zachód byłem w wielkiej Brytanii. W styczniu jade do Gruzji, Armenii i Azerbejdżanu Co do gry na serwerze to juz pare godzin pograłem na survivalu, bardzo miło mi się grało, jednakże zaskoczyło mnie wiele nowości z samego minecrafta. No cóż, 4 lata przerwy robią swoje :> Pochwale sie ze podczas gry na serwerze cały czas streamowalem razem z dwoma widzami założyliśmy małą osadę
Nie ma problemu z wysyłaniem linków do twojego kanału o ile na żadnym z twoich dostępnych publicznie filmów nie ma reklamy/rozgrywki/nazw serwerów lub stron o tematycze minecraft innych niż craftapple. Jeśli chodzi o Europę i Azję to akurat było dla mnie jasne. Ale to może inaczej. Znalazłem ostatnio takie coś: i bardzo mnie zainteresowało dlaczego u rosjan (podobno) jest to tak znana i ważna pieśń. Pomijając to, że jest piękna