MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Здравствуйте Cześć witam i czołem ;)

Dyskusja w 'Przywitaj się' rozpoczęta przez użytkownika Slav Inc., 14 Październik 2017.

1. Slav Inc.

Slav Inc. Użytkownik

Docenione treści:
    0
    witam
    Mam 17 lat i od dawna nie grałem w minecrafta, dawno dawno temu jak byłem w szkole podstawowej to grałem w minecrafta na świętej pamięci serwerze... ale on i tak nie istnieje ;P

No to chyba z grubsza opowiedziałem moja historie z minecraftem ;)

Interesuje sie tez samochodami
    YouTube
    Modelarstwem
    Podróżami
    Filologią rosyjską

Mam nadzieje ze bedzie mi sie miło z wami grało ;) chce co jakis czas robic streamy na YouTube z tego serwera ;) spotkacie mnie na serwerze survival ;)

• Burak Burak x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #1 Slav Inc., 14 Październik 2017
    Ostatnio modyfikowano: 14 Październik 2017
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Nie potrzebnie podałeś IP innego serwera, serio.

Poza tym - przeczytaj regulamin.

Pozdrawiam, Crytal.

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Cześć! :D

Miło, że zdecydowałeś się dołączyć do naszej gromadki i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. :)

Powiedz proszę coś więcej o filologii rosyjskiej. Czym to jest, czym się zajmuje? Napiszesz jakąś ciekawostkę z nią związaną? :D

Samochody? Mnie najbardziej podobają się auta podobne do Camaro SS z lat 90tych. A jeśli nie to to nowsze camaro oraz mustangi. A tobie jakie auta najbardziej się podobają?

Modelarstwo to fajne zajęcie. Kiedyś składałem samoloty, ale jakoś straciłem wenę. Wyślesz nam zdjęcie jakiegoś twojego ostatniego projektu?

Podróżujesz. Gdzie chciałbyś pojechać i dlaczego? Ja najchętniej odwiedziłbym jakiś ciepły, tropikalny kraj. Może Brazylia? :D

Nie zapomnij też zajrzeć do regulaminu. Opisuje on sytuacje, których powinieneś unikać, by nie zakończyć swojej przygody z naszym serwerem.

Do zoba na serwerze! :)

• Przyjazny Przyjazny x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    #3 Xymor, 14 Październik 2017
    Ostatnio modyfikowano: 15 Październik 2017
  4. Slav Inc.

Slav Inc. Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Filologia rosyjska to język i kultura Rosji ;)
    Ciekawostką napewno jest to ze większość terenu federacji rosyjskiej to Azja, oczywiście to nic nowego ale zwykle kraj kojarzy sie z Europą.

Ja lubie chyba wszystkie auta, specjalne miejsce w moim serduszku jest dla Gaza Wołgi m21 ;)

Sklejam głownie samochody, ale mam tez dwa samoloty. Na moim kanale YouTube są moje prace, ale nie wiem czy wklejanie tu tego linku bedzie mile widziane

Podróżuje i mam juz zapieczątkowaną jedną stronę w paszporcie. Najbardziej interesuje mnie wschód, najdalej byłem w mikolajowie na Ukrainie. Najdalej na zachód byłem w wielkiej Brytanii. W styczniu jade do Gruzji, Armenii i Azerbejdżanu ;)

Co do gry na serwerze to juz pare godzin pograłem na survivalu, bardzo miło mi się grało, jednakże zaskoczyło mnie wiele nowości z samego minecrafta. No cóż, 4 lata przerwy robią swoje :>

Pochwale sie ze podczas gry na serwerze cały czas streamowalem ;) razem z dwoma widzami założyliśmy małą osadę ;)

5. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Nie ma problemu z wysyłaniem linków do twojego kanału o ile na żadnym z twoich dostępnych publicznie filmów nie ma reklamy/rozgrywki/nazw serwerów lub stron o tematycze minecraft innych niż craftapple.

Jeśli chodzi o Europę i Azję to akurat było dla mnie jasne. Ale to może inaczej. Znalazłem ostatnio takie coś:

i bardzo mnie zainteresowało dlaczego u rosjan (podobno) jest to tak znana i ważna pieśń. Pomijając to, że jest piękna :D

Poleć tę stronę