Dokładny nick w grze: Loss Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3 do 8 godzin. Ile masz lat:13 Jak długo grasz w minecraft: Około 3-4 lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: Około 8 miesiecy Kto jest adminem:XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je) Kick Nick Powód ) Dlaczego ty:Jestem miła osoba która chciała by pomagac gracza. Opisz siebie w kilku zdaniach:Jestem Michał mieszkam w Kaliszu jestem fanem piłki nozen i tenisa lubie gotowac. Jestem przyjacielski i kulturalny Mozna mi zaufac. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak podczasz spadania nie zadaje obrazen czasami Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 I na spawnie. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak Jakie obowiązki ma CzatModerator:Ogarnianie Chatu odpowiadac na pytania graczy problemy zgłaszac do administracji [hr] Kurde Zlało mi sie.;/ Co ja zrobiłem : (