1.Nick z gry:Realmadryt07 2.Data otrzymania bana:2014-08-03 3.Screenshot z informacją o banie:http://www.iv.pl/viewer.php?file=32159042269232328195.png 4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Anry knockback którego nie posidam , usunąłem huzuni po incydencie z banem. 5.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Nie posiadam tak owego Anty knockback , a jeżeli są dowody to prosze mi je pokazać.
biłeś sie z gościem.. XaviRPK jesli sie nie myle, on latał jak piłka na boisku, T stałeś jakby Cie do podłogi przybili. jak to wyjaśnisz?
JA STAŁEM W MIEJSCU ? TO CHYBA ON MNIE NIE TRAFIAŁ , SZKODA ŻE NIE WIDZIAŁEŚ WCZEŚNIEJSZYCH WALK MOMENT WCZEŚNIEJ JAK MNIE WALNĄ TO ODLATYWAŁEM NA 15 KRATEK [hr] FRI A MASZ TO NAGRANE ? PROSIŁ BYM O JAKIŚ DOWÓD
haha kiedy się biliśmy ? Adminie prosze zauważ że każde osoby które się tu wypowiadaja to są moi wrogowie. I piszą tak aby mi dokopać
nie jestem Twoim wrogiem, a zwyklym obserwatorem. Xavi zaprosił na walke, zobaczyłem co zobaczyłem. a gdyby Cie nie trafial, nie musialbys koxów jeść
brak, w tamtej chwili nie nagrałem, możliwe ze ze względu ze wcześniej pol godziny przekonywał że "usunął", możliwe ze dlatego, że walka trwała krótko.
Jezu nie to nie Kupie sobie unbana a potem fri może solo?! [hr] Fri jak będzie solo to może nagram cb co ? powiedziałeś mi na pw że masz HUZUNI Rozmowa ja--->Fri: masz huzuni ! Fri--->ja:ty też Wiec to wszystko wyjaśnia [hr] Serio ale nie mam huzuni TOLDI testował [hr] Przyznaj się fri że tak napisałeś i chociaż tytaj nie kłam:dodgy:
[20:50:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] [||SuperVip+|| Realmadryt07 -> Ja] masz huzuni [20:50:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> ||SuperVip+|| Realmadryt07] ty tez [20:50:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] [||SuperVip+|| Realmadryt07 -> Ja] ja nie mam już [20:50:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> ||SuperVip+|| Realmadryt07] ja tez nie [20:51:16] [Client thread/INFO]: [CHAT] [||SuperVip+|| Realmadryt07 -> Ja] taak jak ostatnio była klepa tam co tnt żucałeś to na górze zacząłem cię klepać miałeś 2 [20:51:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [||SuperVip+|| Realmadryt07 -> Ja] -2 serca i cię logło a taka opcia jest w huzuni [20:53:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> ||SuperVip+|| Realmadryt07] niekoniecznie jeszcze coś ? dostaniesz ub, to trudno, nastepnym razem nagram i tyle
Taki tekst to sobie każdy może edytować. Unbana nie ma. PS: Wkrótce unban zniknie ze sklepu sms, a zbanowani aby móc się odbanować będą musieli zrobić reklamę craftapple