MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] ExplodToKoksV2

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika YourNightmareee, 15 Październik 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1. Nick w grze: Creative322
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ExplodToKoksV2
    3. Serwer: (np. survival/creative): Creative
    4. Przybliżona data: 15.10.2017
    5. Opis wykroczenia: Obrażanie, groźby
    6. Dowody:
    http://scr.hu/2iyz/po2j1
    http://scr.hu/2iyz/uk7y5

Reklama
  2. Deku

Deku Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Za mało na bana, znasz komende /ignore ?

• Burak Burak x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  3. Ashimoso

Ashimoso Toxic player

Docenione treści:
    20
    To ja sie może wtrącę. Owy gracz zalewał lawą a potem wodą tereny wokół działek zgłaszającego. Napisałem o tym na support, bo na forum mógłby to zobaczyć każdy, w tym zalewający, więc by mojej działki nie spotkał taki los napisałem własnie tam, jednak nadal nie dostałem żadnej odpowiedzi, a skoro jest już na niego skarga, to "poświęcę się dla wyższego dobra" (tak na poważnie to oskarżający przekonał mnie, że support nic z tym nie zrobi albo zrobi to po długim czasie oczekiwania)
    Screeny z zalewania:
    https://imgur.com/a/1EBjJ

• Burak Burak x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  4. Deku

Deku Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Czemu zgłaszający wcześniej nie wziął tego zarzutu pod uwage? Dobrze że napisałeś.

5. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    @Ashimoso, 1. teren nie był zaclaimowany. 2. mam ci przypomnieć, co robiłeś z graczem który złożył na mnie skargę przy mojej działce??? Teraz tamten teren wygląda jakby przeszło tam trzęsienie ziemi. @YourNightmareee , bardzo fajnie, tylko że kłótnie spowodowałeś ty. najpierw zacząłeś mi wygrażać tym, że nie będę mieć życia na serwerze a później - sam wiesz co. Według mnie skarga nie ma sensu. Pomijając fakt że chcieliście oczernić mój wizerunek na serwerze, mówiąc jakim to ja jestem złamasem itd. to ta skarga jest już szczytem twojej arogancji. Proszę moderatora bądź rangę wyższą o monitorowanie sprawy na serwerze. dziękuje.

• Burak Burak x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  6. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Docenione treści:
    52
    Wasze sprawy załatwiajcie między sobą na serwerze komendą /msg a nie na forum.

• Burak Burak x 4
    • Nie lubię Nie lubię x 3
    • Lista
  7. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Docenione treści:
    52
    Za groźby i obrażanie na czacie publicznym nie ma bana tylko kick.
    Jeśli na serwerze nie ma nikogo kto mógłby wyrzucić ,,agresywnego'' gracza to nie pisz skargi ponieważ skargi tego typu to marnowanie czasu administracji.

To jest tak jakbyś w szkole poskarżył się wychowawcy że kolega ci wziął piórnik i położył na ławce obok. (Karalne ponieważ to podchodzi pod ,,naruszenie własności'' czy jakoś tak ale mniej ważne niż gdyby cie kolega pobił.)

• Burak Burak x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
    Reklama
  8. Ashimoso

Ashimoso Toxic player

Docenione treści:
    20
    O jakiej działce ty mówisz? To raz. Dwa, nie interesuje mnie czy Creative322 cie prowokował, ja tylko wrzucam screeny co robiłeś na terenach wokół jego działki. Trzy, skoro teren nie był zajęty tak jak w przypadku terenu wokół działek oskarżającego, to co ma do rzeczy to coś, które ponoć zrobiłem? Cztery: oczernić "wizerunek"? Wizerunek "śmieszka", które uprzykrza grę stojąc w miejscach, w których zamierzam budować? Z tego co mi wiadomo na otwartym świecie nie ma komendy działającej jak /p deny, więc nie mogłem z tym walczyć. Żeby nie było, dołączę jakieś screeny, ale wiadomo-screen to obraz, więc nie widać czy gracz afczy, czy celowo blokuje.
    (na screenach jest też widoczny fragment mojej kłótni z oskarżanym, nie byłem tam święty i nie będę się wybielał)
    https://imgur.com/a/oWWcZ
    Najprawdopodobniej będzie to ostatnia moje wypowiedź w tej skardze, bo nie chcę generować spamu lub czegoś podobnego.

• Burak Burak x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  9. CharonGaming

CharonGaming Prezydent Nidervlanii

Docenione treści:
    9
    @Ashimoso był świadkiem zalewania przez @ItzExplodd terenu przy działce @YourNightmareee . I wszystko byłoby ok, bo to teren neutralny, gdyby nie to, że owe ciecze zostały wylane tak, by weszły na tę działkę, więc mamy tu wykorzystanie bugów. Oprócz tego, podałbym jakieś argumenty w swojej obronie, a nie rozpoczynał "przerzucanie piłeczki". Dziękuję za czas poświęcony na przeczytanie tego komentarza.

• Burak Burak x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  10. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Ja osobiście wszystko to widziałem. Gracz o nicku ExplodToKoksV2 nagminnie budował podesty wokół działki i zalewał nią lawą, a potem wodą, aby zrobić coś a'la "mur". Dodatkowo widziałem, jak powyższy gracz (ExplodToKoksV2) obrażał gracza Creative322 oraz innych i nie dostawał za to kary, nawet gdy członek ekipy był na serwerze.

• Burak Burak x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
  11. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    Ażżż mnie skręca, jak można być tak okropnym żeby w grupie bezkarnie mnie obrażać, grozić i do tego składać na mnie skargi. @Polaczekk, wytłumacz mi jak miałbyś zaobserwować to co robiłem , a czego nie skoro tu nie grasz? Kolejny raz podkreślam, że owy teren był ziemią niczyją, więc nie wiem. Gracze którzy potwierdzają moje złe zachowanie, po prostu mnie nie lubią i robią to żeby mi jak najbardziej zajść za skórę. #ExplodOut

12. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Nie gram? Gram codziennie, wystarczy spojrzeć. Ty tylko myślisz, że jesteś niewinny. Ja jestem neutralny i po prostu piszę co się stało z mojej obserwacji. Kilka razy Cię przyłapałem za naganne zachowanie, nawet próbowałeś zareklamować jakiś serwer. Myślisz, że na tym serwerze masz jakieś ultimatum? Myślisz, że jak ktoś Cię obwinia to znaczy, że Cię nie lubi? Naprawdę musisz robić sobie wrogów z własnej woli? Zobacz z innej perspektywy jak się zachowujesz, zalecam Ci się zmienić, bo inaczej cały serwer znienawidzisz.

• Burak Burak x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  13. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Dobra KONIEC tego.
    Same screeny niestety nie wystarczą wspominałem o tym wiele razy w skargach.
    Najlepszym i niepodważalnym dowodem jest film możemy go nagrać prostymi programami takimi jak action lub bandicam są one darmowe a potem wrzucić na YouTube.

Jednym słowem dowody są niewystarczające.
    Proszę o dalsze bezcelowe niekomentowanie tej skargi bo 90% komentarzy nie wniosło absolutnie nic do tematu a zaśmieciło niepotrzebnie wątek.

DO ZAMKNIĘCIA

• Lubię To Lubię To x 3
    • Burak Burak x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę