Imię: Alan Dokładny nick w grze: XDiler Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od poniedziałku do piątku na serwerze przebywam ok.3 godziny, natomiast w weekendy ok.5 godzin. Najchętniej przebywam na trybie open Creative. Data urodzenia: 08.10.2002r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2013, wersja 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: wrzesień 2016r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: tak, byłem karany na serwerze. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno chciałbym ogarnąć lagi i różne błędy ale też dodać nowe tryby aby urozmaicić rozgrywkę i zablokować kilka rzeczy, bo gracze rozlewają lawe i wode tuż za działką i psują teren. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: pomaganie moderatorom i wykonywanie zadań przez nich zadanych, zgłaszanie problemów do Administratorów lub ViceAdministratorów, pomaganie graczom, uczestniczenie w życiu serwera. Komendy: /kick nick <powód>, /mute nick <czas>. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ lubię i chce pomagać ludziom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: rozmawiam z osobami, które uczestniczyły w owym konflikcie i staram się je pogodzić jeśli mnie ignorują uspokajam ich komendą /mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak, bo pomagam w Caritasie wraz z moimi przyjaciółmi ze szkoły. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Potrafię opanować emocje swoje jak i uspokoić kolegów ze szkoły. Lubie żartować oraz pisać lub przebywać z ludźmi. Często gram w różne gry komputerowe ale jeszcze częściej jeżdżę na rowerze z kolegami po mieście lub gdzieś dalej. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej podoba mi się to, że ogranicza nas tylko wyobraźnia więc możemy budować to co nam wpadnie do głowy. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem prawie codziennie na serwerze po kilka godzin a w wakacje jeszcze dłużej. Można skontaktować się ze mną na skypie, discordzie a także facebooku. Umotywowanie podania: Sądzę, iż na serwerze przyda się rąk do pomocy, bo coraz częściej trafiają się gracze, którzy nie stosują się do regulaminu a na trybie creative rzadko kiedy widze jakiegoś pomocnika, który by uspokoił graczy.
Jestem Na Bardziej nie Dlatego że Często Przeklinasz ale to tylko moje zdanie Edit: Jednak Jestem na Tak
Spoiler: [Podanie] xDiler Imię: Alan Dokładny nick w grze: XDiler Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od poniedziałku do piątku na serwerze przebywam ok.3 godziny, natomiast w weekendy ok.5 godzin. Najchętniej przebywam na trybie open Creative. Data urodzenia: 08.10.2002r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2013, wersja 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: wrzesień 2016r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, byłem karany na serwerze. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie. Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Na pewno chciałbym ogarnąć lagi i różne błędy ale też dodać nowe tryby aby urozmaicić rozgrywkę i zablokować kilka rzeczy, bo gracze rozlewają lawę i wodę tuż za działką i psują teren. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: - pomaganie moderatorom i wykonywanie zadań przez nich zadanych, - zgłaszanie problemów do Administratorów lub ViceAdministratorów, - pomaganie graczom, - uczestniczenie w życiu serwera. Komendy: /kick nick <powód>, /mute nick <czas>. Dlaczego chciałbyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ lubię i chce pomagać ludziom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: rozmawiam z osobami, które uczestniczyły w owym konflikcie i staram się je pogodzić jeśli mnie ignorują uspokajam ich komendą /mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak, bo pomagam w Caritasie wraz z moimi przyjaciółmi ze szkoły. Opisz swoją osobę: Potrafię opanować emocje swoje jak i uspokoić kolegów ze szkoły. Lubie żartować oraz pisać lub przebywać z ludźmi. Często gram w różne gry komputerowe ale jeszcze częściej jeżdżę na rowerze z kolegami po mieście lub gdzieś dalej. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej podoba mi się to, że ogranicza nas tylko wyobraźnia więc możemy budować to co nam wpadnie do głowy. <(poprawienie kursywy) Określ swoją dyspozycyjność: Jestem prawie codziennie na serwerze po kilka godzin a w wakacje jeszcze dłużej. Można skontaktować się ze mną na skypie, discordzie a także facebooku. Umotywowanie podania: Sądzę, iż na serwerze przyda się rąk do pomocy, bo coraz częściej trafiają się gracze, którzy nie stosują się do regulaminu a na trybie creative rzadko kiedy widzę jakiegoś pomocnika, który by uspokoił graczy. Zajęło mi to około 5 minut. Nie potrafię skumać po co napisałeś podanie w Taki sposób... O, i teraz można oceniać. Moja największa uwaga to jest twoja aktywność na Forum. Sam na CV "bywam" więc nie mogę wypowiedzieć się co do aktywności na tym trybie. Dodatkowo punkt Opisz swoją osobę nie został prawidłowo wypełniony. "minimum 5 rozbudowanych zdań" to nie 3. Mało o sobie napisałeś. Dodatkowo jeśli byłeś karany to wypada powiedzieć za co. Kandydatura ogólnie spoko, ale jeszcze trochę "poćwicz" jak to się mówi. Ogólnie Tak, ale nie teraz.
Witaj Aktywność na forum prawie zerowa, nie widziałem jak pomagasz, podanie okropne, wydłużone enterami. Gdyby nie entery wyglądało by ono tak: Imię: Alan Dokładny nick w grze: XDiler Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od poniedziałku do piątku na serwerze przebywam ok.3 godziny, natomiast w weekendy ok.5 godzin. Najchętniej przebywam na trybie open Creative. Data urodzenia: 08.10.2002r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2013, wersja 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: wrzesień 2016r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: tak, byłem karany na serwerze. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno chciałbym ogarnąć lagi i różne błędy ale też dodać nowe tryby aby urozmaicić rozgrywkę i zablokować kilka rzeczy, bo gracze rozlewają lawe i wode tuż za działką i psują teren. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: pomaganie moderatorom i wykonywanie zadań przez nich zadanych, zgłaszanie problemów do Administratorów lub ViceAdministratorów, pomaganie graczom, uczestniczenie w życiu serwera. Komendy: /kick nick <powód>, /mute nick <czas>. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ lubię i chce pomagać ludziom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: rozmawiam z osobami, które uczestniczyły w owym konflikcie i staram się je pogodzić jeśli mnie ignorują uspokajam ich komendą /mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak, bo pomagam w Caritasie wraz z moimi przyjaciółmi ze szkoły. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Potrafię opanować emocje swoje jak i uspokoić kolegów ze szkoły. Lubie żartować oraz pisać lub przebywać z ludźmi. Często gram w różne gry komputerowe ale jeszcze częściej jeżdżę na rowerze z kolegami po mieście lub gdzieś dalej. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej podoba mi się to, że ogranicza nas tylko wyobraźnia więc możemy budować to co nam wpadnie do głowy. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem prawie codziennie na serwerze po kilka godzin a w wakacje jeszcze dłużej. Można skontaktować się ze mną na skypie, discordzie a także facebooku. Umotywowanie podania: Sądzę, iż na serwerze przyda się rąk do pomocy, bo coraz częściej trafiają się gracze, którzy nie stosują się do regulaminu a na trybie creative rzadko kiedy widze jakiegoś pomocnika, który by uspokoił graczy. A więc nie jest ono bardzo rozbudowane. Nie. @edit: Od razu lepiej.
Oho, kolejny toksyczny gracz kandydujący na Pomocnika. Skoro już tu jestem, to czemu miałbym nie wystawić swojej opinii na temat tego podania?? 1. Jesteś jednym z tych graczy z "ciężkim poczuciem humoru" któremu sprawia radość z gnojenia innych. Argumentów przeciw twojej kandydaturze jest wiele, ale nie będę ich wymieniał bo mi się najzwyczajniej w świecie nie chce. Na nie.
Witaj A więc nigdy nie widziałam cie na serwerze, nie widać cie na forum, z tego co czytam to masz humor z gnojenia z innych. Na NIE
@ItzExplodd to nie tak, że mam taki humor. Po prostu jak ktoś taki jak ty mi zajdzie za skóre potrafie być niemiły i to nie ja robie "mury" za pomocą lawy i wody przed czyjąś działką. @sarathekiller wybrałaś opinie jendnego z niewielu, którzy mnie nie lubią.
Cześć Alanie, jestem tu aby powiedzieć ci twoje wady jak i zalety,no to co,zaczynajmy. ✔ Podanie napisane estetycznie ✔ Znasz komendy Pomocnika ✖ Mała aktywność na forum ✖ Widziałam cię na serwerze kilka razy lecz nie widziałam abyś pomagał Dzisiaj jestem na NIE
Prośba do komentujących podania: Piszcie o tym co widzicie lub wiecie. Nie o tym co ktoś napisał. Bazowanie na wypowiedzi innego komentującego sprawia, że wasza wypowiedź nic nie wnosi do dyskusji, a wasz post jest zwyczajnie bezużyteczny i (o zgrozo) nabity. Ps. Ta uwaga zniknie jutro po południu. Jeśli nie zdążę przed zamknięciem tematu prosiłbym moderatora o usunięcie.
A w czym ty masz pomagać? Uwierz mi że każdy umie przeklinać, lecz nie pokazuje tego tak jak ty. Nie ma z twojej strony żadnej pomocy :v.
Niestety fakt, iż naruszasz Netykietę, a w dodatku nikt nie kojarzy abyś pomagał przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.