MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] 2_p

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika 2_p, 18 Październik 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 2_p

2_p Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Amelia
    Dokładny nick w grze: 2_p
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na serwerze około 1 do 2 godzin. Gram na nowym creativie.
    Data urodzenia: 12.05.2000 roku
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Ogólnie zaczęłam grać w minecraft od 2016 roku a gram już no niecałe 2 lata.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie kłamiąc gram od 2017 roku w dniu 2.10.2017 r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy nie byłam karana.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciała bym zmienić na serwerze więcej trybów do grania np. SkyBlock, BedWars itp.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma obowiązki pilnowania serwera, pomagania administracji, pilnowania forum oraz pomagania graczom.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem dlatego żeby pomagać graczom ale tak naprawdę to dlatego, że już nie raz, nie dwa byłam pomocnikiem na innych serwerach i wiem dobrze jaka to odpowiedzialność. Więc dlatego chcę być pomocnikiem.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty załagodziła bym dowiedzeniem się jak najwięcej faktów co dany gracz zrobił innemu graczowi. Jeśli to by nie zadziałało to użyła bym komendy:
    /mute <nick> lub /kick <nick>
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Amelia i mam 14 lat. Jestem uczennicą klasy 7 oraz reprezentantką szkoły. Najbardziej ze wszystkich możliwych gier lubię grę Minecraft. Mam bardzo dobre wykształcenie jako pomocnik. Lubię być komuś potrzebna (szczególnie jako pomocnik).
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej podoba mi się w Minecraft cały świat, ponieważ on jest ,,prawie'' taki sam jak świat realny, do tego te struktury to już jest mega :)
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo napalona (że tak to ujmę) do pracy jako pomocnik ekipy forum. Było by to dla mnie ogromne znaczenie ponieważ nie kłamiąc ten serwer mi się spodobał na tyle, że chciała bym na nim pracować :)
    Umotywowanie podania: Jeśli mogła bym być pomocnikiem na serwerze to bardzo o to proszę, dajcie mi szansę się wykazać. Co prawda pewnie się byście zastanawiali czemu piszę z błędami, o to daję wam odpowiedź. Piszę z błędami dlatego, że mam dysleksję to nie jest choroba :) Znam wszystkie (no może połowę) komend pomocnika więc proszę was jeszcze raz przyjmijcie mnie jako pomocnika. Wiem, że od kilku dni mogę nie wiedzieć jakie są komendy na serwerach jakie warpy, ale ja wiem i to wiele ponieważ grałam na innym koncie. Pozdrawiam

• Burak Burak x 6
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Podanie nieprzejrzyste, brzydkie, że tak powiem. 16 dni grasz i chcesz Pomocnika? Serio? -_- Krótko mówiąc.

NIE

Pozdrawiam, Crytal.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  3. __SnoopDog__

__SnoopDog__ Degenerat

Docenione treści:
    53
    Napisze tyle:

- Niestety ale założyłaś konto na forum dopiero dzisiaj, jesteś nowa na CraftApple.
    - Nigdy cię na serwerze nie widziałem.
    - Tutaj miałaś napisać o tym jak bardzo jesteś dostępna, i jak można się z tobą skontaktować.

Jestem na NIE.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  4. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Nie widać ciebie w grze a na forum dołączyłaś dopiero dzisiaj.
    Jestem na nie.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  5. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Amelio... Napisałaś, że urodziłaś się w 2000 roku, a potem piszesz że masz 14 lat.
    Chyba coś kłamiesz z wiekiem.

Podanie nieestetyczne, grasz na serwerze od początku TEGO miesiąca, nie widuję Cię na serwerze.

Jestem na NIE.
    Pograj na CA kolejny miesiąc, udzielaj się na forum, pomagaj, wpadnij na TS, daj nam się poznać.

Pozdrawiam

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  6. 2_p

2_p Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie moja wina, że tak dużo piszę, ale się zgadzam tylko niepokoi mnie to, że piszesz, że jestem ,,nowa''... Znam dobrze ten serwer więc nie wiem o co teraz chodzi ale ok. Miłego dnia życzę

7. 2_p

2_p Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wybacz, ale tak jak pisałam mam dysleksje więc czasami mogę zapomnieć co piszę...

Reklama
  8. 2_p

2_p Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na serwerze była przerwa techniczna więc nie mogłam grać. Ale ja będę się tak starała aż mnie przyjmiecie do ekipy forum.

9. 2_p

2_p Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Masz coś do mnie?

10. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Nie nabijaj postów pod podaniem.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 5
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  11. Ciapsoon

Ciapsoon Użytkownik

Docenione treści:
    11
    Crytal dobrze mówi, a po za tym po co się unosisz? Wyraziła tylko swoją opinię, którą i ja potwierdzam. Po za tym nie nabijaj postów pod podaniem!
    -Podanie nie przejrzyste.
    -Aktywność na forum zerowa..
    -Dopiero zaczęłaś grać.
    -Znając życie pewnie nie przeczytałaś nawet regulaminu i nie wiesz co zrobić w danych sytuacjach.
    -Miało być 5 ROZBUDOWANYCH zdań.
    Jestem na NIE.

Pozdrawiam Ciapsoon! c:

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
  12. ZzAarbuZz

ZzAarbuZz Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Witaj!
    - Podanie napisane nieestetycznie
    - Krótki staż
    - [*] Aktywność na forum
    Na NIE

13. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Docenione treści:
    14
    Witaj

Nowy na forum i serwerze, nigdy cie nie widziałam więc nie widziałam także czy pomagasz, skyblock jest na serwerze, grasz krótko.

Na NIE

14. 2_p

2_p Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W grze jest przeewa techniczna więc jak miała bym grać?

15. 2_p

2_p Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie interesuje mnie twoje zdanie, tylko zdanie Administratorów, Moderatorów bądź Pomocnika. Na serwerze gram i nadal gram. Przed wczoraj grałam i Cię widziałam oraz pisałam na czacie więc się dziwie czemu mnie nie zauważyłaś.

16. 2_p

2_p Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie interesuje mnie twoje zdanie tylko ekipy forum.

17. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Z takim podejściem możesz się pożegnać z otrzymaniem rangi na serwerze.
    Gracze właśnie wyrażają swoją opinię na temat ciebie a administracja na tej podstawie wyciąga wnioski, więc jeśli nie interesuje ciebie zdanie graczy tylko samej administracji to możesz łatwo to przewidzieć.

18. Deku

Deku Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Ja również jestem na nie, patrząc po tym jak odpowiadasz na napisane przez nas treści. Ja ciebie również nie widziałem na serwerze i nie obchodzi mnie to że była przerwa, bo między przerwą a twoim dołączeniem do serwera był spory odstęp czasu, więc to cie nie usprawiedliwia. Pograj miesiąc lub dłużej, popracuj nad zachowaniem i napisz podanie ponownie.
    Pozdrawiam~
    "Plus Ultra!"

Na Nie

19. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Docenione treści:
    14

Powiem tak, nie zawsze zwracam uwage na czat, wiec moglam nie widziec ze cos piszesz a takze nie wiedziec ze jestes na serwerze.

20. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Widziałem wiele, jednakże takiego buractwa i prostactwa ze strony osoby która złożyła podanie jeszcze nie, aż do dziś.
    Ty składasz podanie. Ty czekasz na werdykt. Ty musisz się zmierzyć z opinią graczy na twój temat. Ty musisz przyjąć na klatę krytykę. Ty musisz radzić sobie z krytyką. Ty musisz pracować nad tym aby tej krytyki było coraz mniej.

Mówienie komuś, że masz jego zdanie gdzieś w żadnym stopniu nie pomoże ci wejść do ekipy.
    Pomocnik to nie praca. Do pracy muszą chodzić wszyscy Ci, którzy chcą utrzymać siebie i swoją rodzinę. A na pomocnika startują tylko ci, którzy chcą mieć rangę.

Jednakże praca, a pełnienie rangi Pomocnik ma coś ze sobą wspólnego. W obu przypadkach musimy stykać z krytyką ze strony klientów [w pracy], graczy [w grze], szefostwa [w pracy] i administracji [w grze].

Czasami warto zastanowić się nad swoimi wypowiedziami, zwłaszcza gdy próbujemy startować na jakieś stanowisko. ~ Thunder B.

• Zgadzam Się x 2
    • Burak x 2
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Kreatywny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę