1. Nick w grze: Midoriya_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: NabijaszToMasz (Thunder B.) 3. Serwer: (np. survival/creative) Forum 4. Przybliżona data: 2017-10-20 5. Opis wykroczenia: celowe nabijanie złych ocen 6. Dowody: ss
"Gdy wszystko gra, zawsze znajdzie się Burak, albo dwa, którzy mądrzą się. Najgorsze, że Burak mało wie, Ale będzie piał Bo on bystry jest." Przede wszystkim z obrazków nie wynika wprost żadne powiązanie kont. Wynika natomiast, że po niespełna dwóch tygodniach na forum masz pierwszego psychofana, który poświęcił swój jakże cenny czas, by wlepić Ci negatywki przy wszystkich Twoich postach. To chyba dobrze o Tobie świadczy, w myśl zasady że złego diabli nie ruszają. Jestem naprawdę pod niemałym wrażeniem. Burak niech się żółcią krztusi, no i dobrze mu.
Według Regulaminu nie ma kary za nabijanie komuś negatywnych reputacji, czy to z powodem czy bez żadnego. Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja, ale niestety najlepszym sposobem na walkę z toksycznością innych Graczy jest ich ignorowanie. Jak dla mnie temat do zamknięcia.