Witam, Proponuję aby zablokować wagoniki i działanie dispenserów na OpenCreative, ponieważ od jakiegoś czasu WIELU Graczy skarży się na niszczenie działek właśnie za pomocą wagoników [z tnt] i dispenserów, w których jest umieszczane TNT. Pozdrawiam
Tak, faktycznie. Zauważyłem, że wielu graczy skarży się na tego typu zjawisko. Powinni to szybko i sprawnie ogarnąć, bo to naprawdę przeszkadza graniu na tym nowym "Creative" Ktoś się namęczy przy budowie swojej działki i nagle bum.. Cała zniszczona przez jakiegoś idiotę. Póki nie naprawią tego defektu na serverze nie będę uczestniczył tam gdyż może dojść do zamachu na moją działkę którą mam w planach wybudować. Dobranoc
w tym przypadku z wagonikami z tnt i dispenserami się zgadzam ale po co usuwać zwykłe wagoniki ? nie zagrażają budowlą innych graczy ale są wykorzystywane przy budowach najróżniejszych budowli Pozdrawiam EmSt ( Lubiący węże :3 )
SnowGirlFun dispensery nic złego nie robią tak samo jak wagoniki z Tnt (nie wcale) oraz same wagoniki mogą być osoby które są mistrzami redstona i dla nich to będzie klapa więc proponuje o rozmyślenie tej propozycji gdyż : Gdy ja buduje czołgi korzystam z dispenserów jako koniec ich lufy 2:Większość graczy nie używa tego do złych celów (tylko te janusze z *****=Haker Pinki oraz PinkiLesti ) 3:Gracze budują kolejki Więc prosze pomocniczkę SnowGirlFun o przemyślenie tej propozycji Dziękuje